Przykład:
na statku kretes przedstawił się jako ,,inżynier Gamoń bardzo mi przykro'',a Reksia jako,,Psidoroskiego''.W filmie pt. ,,Rejs''taki jeden przedstawia się ,,Inżynier Mamoń bardzo mi przyjemnie'',inny to Śidoroski.
Dzisiaj jest pt, 9 paź 2026, 11:09

Post autor: czak nornik i Net »
Post autor: kacperek10 »
Post autor: czak nornik i Net »
no wyprzedziłeś mnie chciałam o tym napisaćczak nornik i Net pisze:Są też postacie z ,,allo allo''.Herr Kogut to Her Flick,Rene był właścicielem restauracji,a listonosz był angielskim policjantem słabo znającym język francuski.Kretes zresztą mówił na początku ,,allo allo listonosz"(czy jakoś tak)
Post autor: Dark Zjava »
o jezus a a co nas obchodzi jaką dzisiaj dostałaś ocene ;Okari m pisze:no wyprzedziłeś mnie chciałam o tym napisaćczak nornik i Net pisze:Są też postacie z ,,allo allo''.Herr Kogut to Her Flick,Rene był właścicielem restauracji,a listonosz był angielskim policjantem słabo znającym język francuski.Kretes zresztą mówił na początku ,,allo allo listonosz"(czy jakoś tak)
Ps: kto chce wiedzieć jakie dziś dostałam oceny w szkole niech pisze na PW !!!!!
Ps2: kurcze 16 postów !?![]()
![]()
Post autor: Szalony Kapelusznik »
Wróć do „Reksio i Kapitan Nemo”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl