Przykład:
na statku kretes przedstawił się jako ,,inżynier Gamoń bardzo mi przykro'',a Reksia jako,,Psidoroskiego''.W filmie pt. ,,Rejs''taki jeden przedstawia się ,,Inżynier Mamoń bardzo mi przyjemnie'',inny to Śidoroski.
Dzisiaj jest pt, 10 lip 2026, 07:06

Post autor: czak nornik i Net »
Post autor: kacperek10 »
Post autor: czak nornik i Net »
no wyprzedziłeś mnie chciałam o tym napisaćczak nornik i Net pisze:Są też postacie z ,,allo allo''.Herr Kogut to Her Flick,Rene był właścicielem restauracji,a listonosz był angielskim policjantem słabo znającym język francuski.Kretes zresztą mówił na początku ,,allo allo listonosz"(czy jakoś tak)
Post autor: Dark Zjava »
o jezus a a co nas obchodzi jaką dzisiaj dostałaś ocene ;Okari m pisze:no wyprzedziłeś mnie chciałam o tym napisaćczak nornik i Net pisze:Są też postacie z ,,allo allo''.Herr Kogut to Her Flick,Rene był właścicielem restauracji,a listonosz był angielskim policjantem słabo znającym język francuski.Kretes zresztą mówił na początku ,,allo allo listonosz"(czy jakoś tak)
Ps: kto chce wiedzieć jakie dziś dostałam oceny w szkole niech pisze na PW !!!!!
Ps2: kurcze 16 postów !?![]()
![]()
Post autor: Szalony Kapelusznik »
Wróć do „Reksio i Kapitan Nemo”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl