Co tajemniczego was kiedyś spotkało?

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Don Basilio
Norman
Kontakt:

Re: Co tajemniczego was kiedyś spotkało?

Post autor: Don Basilio »

Wstałem i sie przewróciłem.
Jak sie przewróciłem to juz potem znowu wstałem i stalem i sie nie przewróciłem
Przypadek?
Sądzę
Informacje
Data dołączenia na forum:
26 paź 2016
Poprzednie nicki: dareksio, Gustaw Rapier
Hurricane to głupie dziecko neo
I nikt nie lubi go
:szloch: :szloch: :szloch: :szloch: :szloch:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Tori
Roz-kreca się

Post autor: Tori »

Raz zostałam w domu na noc. Słyszałam w środku nocy jakiś płacz. Okazało się że to tylko lodówka. Tyle że ona takich dźwięków nie wydawała w dzień.
Awatar użytkownika
Kaczor Dziennikarski
Norman
Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
Kontakt:

Post autor: Kaczor Dziennikarski »

Jeju, ja bym chyba zdechł ze strachu jakby coś takiego mi się przydarzyło. A na pewno nie byłbym w stanie wstać i zobaczyć co to, tylko wziąłbym dowolną długą i solidną rzecz pod skrzydłem w roli broni i czekałbym skulony na łóżku. Brrr.

Ja w sumie nie wiem, czy miałem kiedykolwiek jakieś takie horrorystyczno-tajemnicze wydarzenie. Kojarzy mi się w sumie tylko sytuacja... z wczoraj. Leżałem ucząc się na łóżku, ale ponieważ to był piątek wieczór, no to zmęczenie wzięło górę i zasnąłem - żeby było lepiej, to jeszcze z zeszytem na dziobie. No ale nieistotne. No i tak sobie drzemię, drzemię... a tu nagle słyszę jakiś szept (nic konkretnego, nie wyłapałem słów) i od razu potem tknięcie w skrzydło. Natychmiast otworzyłem oczy, ale przez leżący na mojej twarzy zeszyt oczywiście nic nie zobaczyłem. Szybko go zdjąłem i rozejrzałem się po pokoju, ale nikogo wokół nie było. Nic niespodziewanego - współlokatorki siedziały u siebie, bo zaprosiły jakieś swoje dwie znajome, a nikogo innego w mieszkaniu nie było. Trochę mnie przeszedł dreszcz, no ale nic - poszedłem drzemać dalej. I wtedy nagle znowu to samo. Tym razem bez tknięcia, sam szept, tuż przed tym jak zupełnie pogrążyłem się w śnie. Po otwarciu oczu ma się rozumieć pusto.
Jestem pewien, że to tylko mózg mi płata takie figle, ale... było to bardzo rzeczywiste. Jeszcze w nowym mieszkaniu, którego wciąż tak dobrze nie znam...
Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny :love:
Awatar użytkownika
Tori
Roz-kreca się

To pewnie może dmuchnięcie wiatru w zeszyt czy coś.

Może nie u mnie, ale babcia miała raz taką sytuację że wstała o 6 rano, bo zadzwonił budzik, wzięła prysznic, ubrała się, zrobiła sobie śniadanie, wypiła na spokojnie herbatę, pozmywała naczynia, pościeliła łóżko, a tu nagle znowu budzik zadzwonił i tym razem była 6. I babcia przez godzine nie wiedziała co robić. Pewnie przez przypadek ustawiła budzik na 5 i 6.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Może niskiego wysiłku wyznanie, ale przez ostatni miesiąc nie spotkało mnie nic bardziej tajemniczego niż TO nagranie.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Tori
Roz-kreca się

Dawid6 pisze:Może niskiego wysiłku wyznanie, ale przez ostatni miesiąc nie spotkało mnie nic bardziej tajemniczego niż TO nagranie.
Oj nadal lubię to oglądać, wywołało to wtedy ogromną sensację na Reksiowym discordzie w tym miesiącu, i każdy próbował cokolwiek zdeszyfrować z tego filmiku, ale w końcu się udało. :love:
ODPOWIEDZ