Do rysowania używam tableta graficznego Wacom Intuos, oraz programów do rysowania - CLIP Paint Studio oraz Paint Tool Sai.
Reksio i Czarodzieje : Finałowa Walka
Tutaj akurat nie, tutaj po prostu chciałam zrobić scenę finałowej walki bardziej "epicką".kretonpodziemny pisze:Jej! Dawno nie było tej klasy rysunków na forum!
A że się zapytam - ten pierwszy też jest inspirowany jakimś serialem animowanym?
Ojoj, dawno nie korzystałam z forum i nie wiedziałam że dalej są takie problemy. Myślałam że mogę post edytowac XD .Kaczor Dziennikarski pisze:Popieram zdanie przedmówcy. Super, że takie świetne dzieła znowu będzie można oglądać na Forum! Uwielbiam to, ile detali potrafisz umieścić na pojedynczym rysunku ^^
Jedna sprawa: zachęcałbym do wkładania grafik w spoiler (zaznaczasz adres grafiki, a potem klikasz przycisk "spoiler" na panelu górnym, pierwszy z lewej), bo w przeciwnym razie, z powodu szerokości tych zdjęć, trochę wybucha to szerokość samej strony i ciężko przeczytać treść samych postów.
Jak piszesz, temat był już poruszany, a Tori ewidentnie zrozumiała, bo ostatni post jest w porządku. Tak że akapit z deka bez sensuHurricane pisze: Ten temat był już poruszany, ale: Przydałoby się dać spojlery w dwóch pierwszych pracach, ze względu na niesamowicie wielką rozdzielczość.
A dziękuje, dziękuje bardzo, za takie ciepłe słowa.Hurricane pisze:
To są jedne z najładniejszych prac, jakie widziałem w tym Fandomie
Widać duże zaangażowanie i poświęcenie, aby narysować tak ładne rysunki
Aż momentami sam się zastanawiam, jak to jest, że się tworzy takie cuda
Jeżeli chodzi o aspekt rysunkowy to bezapelacyjnie i bezdyskusyjnie daję 10/10.
Właśnie problem w tym, że nie ma edycji posta, więc po prostu będzie lepiej jak któregoś z moderatorów o to poproszę, o ile to będzie dróbnostka.Hurricane pisze:
Przydałoby się dać spojlery w dwóch pierwszych pracach, ze względu na niesamowicie wielką rozdzielczość.
Zdaję sobie sprawę, że to można łatwo zrobić przykładowo w Kanalizacji, ale w tym temacie to jest po prostu niemożliwe![]()
Bardzo możliwe, że Kornelka znowu korci przechodzenie na ciemną stronę, ale kto wie.Kaczor Dziennikarski pisze:Wygląda jakby został przyłapany na gorącym uczynku... albo sam kogoś przyłapał.
Świetne są dla mnie zwłaszcza te detale na masce. No i mi tam zęby się podobają. Świetna robota.
Z Kornelkiem i Reksiem to jeszcze podumam, bo jednak muszę jeszcze popracować nad mrocznością. Bardziej lubię rysować w "uroczych" barwach. Ale z RiMS mogę niedługo tu wstawić.kretonpodziemny pisze:Ja z kolei jestem zachwycony tymi piórami. Każde jest inne i tego na Discordzie nie byłem w stanie dostrzec. Naprawdę klimatyczny art. Ładnie wkomponowałaś też swój podpis.
Może wstawiłabyś jeszcze ten art z Kornelkiem i Reksiem oraz dzisiejszy fanart z RiMS?
.
Dziękuje za przemiłe słowa.667 pisze:Bardzo piękne rysunki! Cieszę się, że ktoś tu jeszcze zamieszcza swoją twórczość!