Kapitan Reksio

Obrazek
Tutaj możemy publikować swoją twórczość , pisać wierszyki i bawić się w różne zabawy literackie
Awatar użytkownika
MATEUSZSZ
Bywalec Nory

Kapitan Reksio

Post autor: MATEUSZSZ »

Rozpoczynam to opowiadanie. Rozdział 1.Reksio i Kretes umierali z nudów Kretes:Umieram z nudów. Reksio:Dał bym budę za nową przygodę. Kretes:A może pójdziemy do koguta wynalazcy? Reksio:Ciekawe co robi. Co robi kogut? Co kogut zrobi? Tego do wiecie się z dłuższego 2 rozdziału
Gość

Re: Kapitan Reksio

Post autor: Gość »

MATEUSZSZ pisze:Rozpoczynam to opowiadanie. Rozdział 1.Reksio i Kretes umierali z nudów Kretes:Umieram z nudów. Reksio:Dał bym budę za nową przygodę. Kretes:A może pójdziemy do koguta wynalazcy? Reksio:Ciekawe co robi. Co robi kogut? Co kogut zrobi? Tego do wiecie się z dłuższego 2 rozdziału
proszępisz troche dłuższe rozdziały
Awatar użytkownika
Waldimors
Starszy Norman

Post autor: Waldimors »

A ja by każda rozmowa była od nowej lini, np.

Kretes:.........
Rksio:.........
Kretes:..........
Kogut Wynalazca:.......

itd.
SNZ to magia!
Potter to strach!
(Na prawdę Potter jest o magii a SNZ taki horrorek dla dzieci.)
Dr. Jonns to chwilowe pseudo...
Awatar użytkownika
Wanda Niken
Norman

Re: Kapitan Reksio

Post autor: Wanda Niken »

zwariowany chomik pisze:
MATEUSZSZ pisze:Rozpoczynam to opowiadanie. Rozdział 1.Reksio i Kretes umierali z nudów Kretes:Umieram z nudów. Reksio:Dał bym budę za nową przygodę. Kretes:A może pójdziemy do koguta wynalazcy? Reksio:Ciekawe co robi. Co robi kogut? Co kogut zrobi? Tego do wiecie się z dłuższego 2 rozdziału
proszępisz troche dłuższe rozdziały
NO PRZECIEż NAPISAł ....... TEGO DOWIECIE SIę Z DłUżSZEGO 2 ROZDZIAłU

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
MATEUSZSZ
Bywalec Nory

No nie :evil: :evil: pisałem 2 rozdział ale nie posło
Awatar użytkownika
MATEUSZSZ
Bywalec Nory

Adunia:właśnie
Awatar użytkownika
MATEUSZSZ
Bywalec Nory

Rozdział 2. Kiedy podeszli do warstatu zobaczyli że kogut coś malował.Kiedy skończył zobaczył jak wyglądali ,a potem poprosił ich do warstatu.Kiedy zobaczyli co rysował kretes zaaragował tak. Kretes:O nie nie będę znowu nurkował.Bo był to wkończu statek. Kogut wynalazca:Nie mam iny pomysł wogle to jeszcze innych części jakich nieznajdziemy podwórku będziemy musieli sukać w miejszczach gdzie kiedyś byliście. Kretes:uf. Kogut wynalazca:I jak będziecie szukać części to też rozejzyjcie za załogom.Na początek odbudowali wajchadłowiec i polecieli na wyspe skarbów.Co czeka naszych bochaterów? Tego dowiecie się w trzecim rozdziale.
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Post autor: Izzy »

Krótke ale fajne, nie przejmuj się Zwariowanym, on wariuje :lol:
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Gość

Post autor: Gość »

Tails Flamel Potter pisze:Krótke ale fajne, nie przejmuj się Zwariowanym, on wariuje :lol:
mi też kiedyś napisałeś że pisze za krótkie opowiadania :evil:
Awatar użytkownika
MATEUSZSZ
Bywalec Nory

Spróbuje pisać coraz dłuższę. Ps:Na trzeci rozdział trzeba trochę pocekać.
Awatar użytkownika
MATEUSZSZ
Bywalec Nory

Rozdział 3 Nasi bochaterowie wylądowali na wyspie.Poszli do robinsona kozo po klucz.Przeszli przez rzekę.I narescię doszli do wioski czarnych kur.Lecz tam ponował smutny nasrój. Kretes: Ola boga ,a co tu się dzieję??!! Reksio: Zapytajmy wodza. Wudz wioski czarnych kur:Woda z Oceanu wycieka chlip chlip. Reksio i kretes:Co????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kretes:Żeczywiście.Reksio zanurkował.Okazało się że na dnie jest szczelina.Reksio zepchnął kamień na szczelinę.Za kamieniem było wiele przydatnych rzeczy które są potrzebnę do zrobienia statku.
Wodz wioski czarnych kur:Jak możemy się dla was od dzienczyć? Reksio:Budujemy statek.Kto checze popłynąć znami?Czała wioska siadła do wajchadłowcza.Co będzie dalej? O tym wy 4 rozdziale.
Awatar użytkownika
Wanda Niken
Norman

Post autor: Wanda Niken »

nawet całkiem fajne
jestem po koncercie Wiśniewskiego spałam jak suseł ale wróciłam o północy
Awatar użytkownika
Dawidek
Starszy Norman

Post autor: Dawidek »

Smerfetka pisze:nawet całkiem fajne
popieram!!!
eminem: My name is... Slim Lady! =]
Obrazek Piszę poprawnie po polsku. [Staram się=]
Awatar użytkownika
MATEUSZSZ
Bywalec Nory

Rozdział4. Nasi bohaterowie przywiezli kury,i odrazu wystartowali na Kuran.Wylądowali bezpiecznie poszli do moli. Kretes:Och,jak sie zanią steskniłem.Weszli dośrodka .Moli płakała. Kretes:Co się stało moja moli. Moli:Żampol zachorował. Żampol:Poleciałem sprawdzić czy ferment kod nie potrzebuję pomocy.Kiedy wracałem poczułem gorąco. Kretes:Trzeba iść po specjalistę,ale gdzie możemy go znaleść.Po chwili. Reksio:Wiem Kretesie polecimy na księżyc Indor. Założe się że głowa rodu motykjuszów będzie wiedzieła co zrobić. Kretes:Dobry pomysł do zobaczenia ukochana. Moli:Pa,pa.W końcu nasi bohaterowie wystartowali.
Awatar użytkownika
MATEUSZSZ
Bywalec Nory

Co sie dzieje? Pisze odstępy ,a wychodzi mi razem :evil:
ODPOWIEDZ