1. Gra bez Reksia? Serio? To po co to w ogóle planujemy? xDD Jak dla mnie taka sytuacja nie ma żadnego sensu i już lepiej czekać na "lepsze czasy" Aidem. Czy my planujemy tę grę sprzedawać z gruby hajs na całym świecie? Ej, no niezbyt xDD Przynajmniej na razie. Proponuję urobić z Reksiem, będziemy ją udostępniać Forumowiczom (JEŚLI POWSTANIE XDD), ewentualnie znajomym, JEŚLI zyska uznanie, wtedy można zacząć myśleć nad wykupieniem licencji w celu sprzedaży, ale bez przesady, skoro ma być nieodpłatne i w małym gronie, to czemu mamy pozbawiać gry ducha Starej Serii?
2. Scenariusz. Według mnie scenariusz Czarnego jest dobry. Jimmi... No owszem, spodobał mi się, zawierał dużo humorków i śmieszków ten xDD Ale jednak fabuła niezbyt się klei, początek prawie zdarty z RiC xD I takie tam. I plz, nie A113 XDDDDDDD Akurat historia Czarnego DZIWNYM SPOSOBEM (pewnie coś brał) brzmi dość spójnie, ciekawie i nawet !logicznie xD Nie wiem, jak uważacie, ale ja to akurat preferuję w tej kwestii Przemka
3. Ankiety... Jak je urobicie w sumie? xDD Bo w temacie to chyba za dużo roboty czy coś. Ale nie wiem, chyba że chcecie założyć osobny temat dla każdej grupy projektowej w kanałach albo w poddziale i dać ankietę.
TYle

Print Screen