Hm....Dziwne...
- Duchman
- Starszy Norman
Po prostu ufokury go porwały, żeby pracował w wojsku, a Kornelek awansował, potem awansował coraz bardziej, potem kurator zginął i władzę po nim przejął Kornelek.
Witajcie!
Mniemam, że mniemanie zamniemuje mniemacza mniemającego.
Piszę poprawnie po polsku.
Magia rządzi, pamiętaj!

Mniemam, że mniemanie zamniemuje mniemacza mniemającego.
Magia rządzi, pamiętaj!

- Dr. Młottson
- Roz-krecony
to było inaczej ...
kornelka za młodu porwało ufo ...
jak był małym kogucikiem
kornelka za młodu porwało ufo ...
jak był małym kogucikiem
"Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy" - Sokrates
"Jeśli kochasz to, co robisz, to nie jest to praca" - Konfucjusz
"Nigdy się nie tłumacz" - Mark Twain
"Myślenie o śmierci przedłuża życie" - Anonim
"Jeśli kochasz to, co robisz, to nie jest to praca" - Konfucjusz
"Nigdy się nie tłumacz" - Mark Twain
"Myślenie o śmierci przedłuża życie" - Anonim
- harkokokonem
- Norman
- Kontakt:
- Funciek
- Starszy Norman
-
easy
- Roz-krecony
- nemo
- Roz-kreca się
Re: Hm....Dziwne...
A ja uważam że Kornelek przedtem stworzył już swoje oddziały i kontaktował się z kurami telefonicznie. Kiedy dowiedział się że La Resistance stawia duży opór wydał kurom rozkaz żeby zabrały z ziemi wszystkie kury i jego. Potem kiedy ufo porwało kury odegrał przed kogutem małe przedstawienie że niby go porywają. I taka jest moja wersja.
pozdrowienia od nemo
- Rdusiu25
- Bardzo Stary Norman
Ja uważam, że UFOkury porwały Kornelka.Gdy wróciły zauważyły, że to kogut.I tak awansował na przywódce.
- klau889
- Starszy Norman
Kornelek upozorował porwanie przed swoim bratem i tyle lol jaki problem 
Zapraszam na moje blogi:
http://opowiadania-pi-cherre.blog.onet.pl/
http://pamietnik-klau889.blog.onet.pl/
http://prace-komputerowe-klau889.blog.onet.pl/[/color]
w opowiadaniach jest też Reksio więc wchodźcie,wchodźcie!
http://opowiadania-pi-cherre.blog.onet.pl/
http://pamietnik-klau889.blog.onet.pl/
http://prace-komputerowe-klau889.blog.onet.pl/[/color]
w opowiadaniach jest też Reksio więc wchodźcie,wchodźcie!
-
takijeden
- Norman
Kornelek mógł być porwany, ale gdy ufokury zauważyły jego potencjał i niski głos (wszystkie miały w końcu taki mimi-wysoki) mianowały go przywódcą.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
- Autor8
- Lord Protektor
- Naklejki: 100
Sądzę, że najbardziej prawdopodobne jest to, że jest to po prostu błąd. AM po prostu chciało zrobić aluzję do projektu już całej gry i tak po prostu im wyszło. A jeżeli to nie błąd?
W takim razie zaczerpnę wiedzy z GW-Korneliusz jest parodią zarówno DV jak i Imperatora. Imperator coś tam miał być pojmany(zresztą mają napisać o tym książkę), ale chyba wtedy jeszcze nie znano tej wiedzy. A co z DV? Zemsta Sithów powstała w 2005 roku... Czyli mogli po prostu nie mieć lepszego pomysłu na zrobienie z Kornelka KURATORA.
A może mieli teorię?
Ja proponuję by to było tak: przypadkowo wszechświatem rządziła osoba podobna do Korneliusza. Najlepsze oficerki Republiki miały za zadanie odnaleźć potencjalnego dziedzica, bo władca był chory, a w galaktyce był taki mit, że Władca jest nieśmiertelny i że to on stworzył wszechświat. Tak więc wybór padł na Kornelka. Szkolono go latami, ale wkońcu uległ złu, które mu wpajano i został nowym Władcą.
Tymczasem krety nie wierzyły w mit i wygłaszały, że jest to zupełnie inna osoba, czy coś takiego. Korneliusz mianował się Kuratorem I, założył Kuratorium, podbił Układ Kretona i nakazał budowę Jaja. Zaczęły się prześladowania.
Chyba trochę jednak przesadziłem...
W takim razie zaczerpnę wiedzy z GW-Korneliusz jest parodią zarówno DV jak i Imperatora. Imperator coś tam miał być pojmany(zresztą mają napisać o tym książkę), ale chyba wtedy jeszcze nie znano tej wiedzy. A co z DV? Zemsta Sithów powstała w 2005 roku... Czyli mogli po prostu nie mieć lepszego pomysłu na zrobienie z Kornelka KURATORA.
A może mieli teorię?
Ja proponuję by to było tak: przypadkowo wszechświatem rządziła osoba podobna do Korneliusza. Najlepsze oficerki Republiki miały za zadanie odnaleźć potencjalnego dziedzica, bo władca był chory, a w galaktyce był taki mit, że Władca jest nieśmiertelny i że to on stworzył wszechświat. Tak więc wybór padł na Kornelka. Szkolono go latami, ale wkońcu uległ złu, które mu wpajano i został nowym Władcą.
Tymczasem krety nie wierzyły w mit i wygłaszały, że jest to zupełnie inna osoba, czy coś takiego. Korneliusz mianował się Kuratorem I, założył Kuratorium, podbił Układ Kretona i nakazał budowę Jaja. Zaczęły się prześladowania.
- nieznany
- Mistrz Gry
- Naklejki: 4
Hm... Chłopie, radzę natychmiast zacząć jakieś opowiadanie na forum, tym bardziej, że jest tam akurat zastój. Umiesz rozumować logicznie i tworzyć fabułę, a to więcej, niż ma zwykle na starcie nowy użytkownik tego forum. Całkiem niezła teoria, choć istotnie raczej przesadzona.Autor8 pisze:Sądzę, że najbardziej prawdopodobne jest to, że jest to po prostu błąd. AM po prostu chciało zrobić aluzję do projektu już całej gry i tak po prostu im wyszło. A jeżeli to nie błąd?
A może mieli teorię?

Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- Lobon
- Bardzo Stary Norman
Można czasami pofantazjować, nie przesadzajmynieznany pisze:Hm... Chłopie, radzę natychmiast zacząć jakieś opowiadanie na forum, tym bardziej, że jest tam akurat zastój. Umiesz rozumować logicznie i tworzyć fabułę, a to więcej, niż ma zwykle na starcie nowy użytkownik tego forum. Całkiem niezła teoria, choć istotnie raczej przesadzona.Autor8 pisze:Sądzę, że najbardziej prawdopodobne jest to, że jest to po prostu błąd. AM po prostu chciało zrobić aluzję do projektu już całej gry i tak po prostu im wyszło. A jeżeli to nie błąd?
A może mieli teorię?
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.

Vamos!Na zawsze!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:

Vamos!Na zawsze!
- Autor8
- Lord Protektor
- Naklejki: 100
W szkolę wpadłem na pomysł-Kurator może być też parodią historycznego Juliusza Cezara.
Na temat jego dzieciństwa też mało mówią(jedynie znamy miejsce narodzenia) tak jak Kornelka(jedynie wiemy, że uprowadziło go UFO).
I oczywiście-Juliusz Cezar był dyktatorem. Kornelek-kuratorem. Cezar zdobył Rzym siłą, a krety wyrażały się o kuratorze jak o jakimś generale druga strona.
Na temat jego dzieciństwa też mało mówią(jedynie znamy miejsce narodzenia) tak jak Kornelka(jedynie wiemy, że uprowadziło go UFO).
I oczywiście-Juliusz Cezar był dyktatorem. Kornelek-kuratorem. Cezar zdobył Rzym siłą, a krety wyrażały się o kuratorze jak o jakimś generale druga strona.