Bugi, błędy i problemy

Obrazek
Kto normalny zakrywa dziurę w podłodze dywanem? Czy burmistrz ma coś wspólnego z deflacją sera? Co to znaczy deflacja? Kto pociąga za sznurki w Poco Pane? Ile musi mieć dziurek ser, aby był załącznikiem? I czy Lucinda jest drugim Endermanem? Tutaj dowiesz się wszystkiego o pierwszej części nowej serii Przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3

Post autor: Grzes »

:lol: :lol: :lol: :lol:
No, to teraz mnie rozbawiłeś. :lol: :lol:
Ale możliwe, że tak faktycznie jest. :lol:
Moderuję kolorem żółtym.
Awatar użytkownika
klopki
Roz-krecony

Post autor: klopki »

Roostar pisze:No to przecie wlasnie zglosilem ?

@klopki

Jak chcesz wersje z bugami, to po zakupie gry napisz do mnie na priv, wysle ci "łatke" cofającą - dzieki ktorej bedziesz mial pierwsza wersje gry. Ale jesli zamowiles na allegro to i tak ja bedziesz mial, bo sprzedawcy z allegro napewno zamowili te pierwsze 300 egzemplarzy. Ale moim zdaniem piszesz tak zeby sie popisac czy cos, bo prosba o wersje z bugiem to glupota.
Chcę poprostu napisać recenzję z pełnej wersji z bugiem i z pełnej wersji bez bugów!A tak poza tym to lubię przechodzić zabugowane gry.
Przykład?Tomb Raider Angel of Darkness.
Jeszcze tutaj wrócę!
Awatar użytkownika
Shochuu
Starszy Norman

Post autor: Shochuu »

Witam! Mam pewien problem z epizodem VI. Tuż po labiryncie, można chwilę pochodzić Reksiem, a potem ekran staje się czarny. Po chwili znów widać lokację, jednak nie można nawet ruszyć myszką, a ekran znowu staje się czarny. W końcu gra się minimalizuje, a gdy próbuję ją przywrócić, komputer zacina się całkowicie. Nie wiem, czy to nie przypadek, ale zauważyłem, że gra za każdym razem zacina się, gdy szczur wychodzi z rury. Mógłbym spróbować reinstalacji, ale nie chcę stracić save`wów :(. Proszę o pomoc!
Awatar użytkownika
RESTART
Bywalec Nory

Post autor: RESTART »

też mam problem! otóż w V epizodzie nie mogę ruszyć wajchą (raz mogłem), a przez to i kołowrotem, nie mogę siać tego zielska(raz mogłem), mogę rozmawiać z tym gościem i oglądać magnez(i wszystko inne w innych miejscach, co można)

PS: raz zrobiłem to zadanie według solucji i tak ten gość z kosiarką się z miejsca nie ruszył

PS2: zrobiłem wszystkie inne zadania jakie mogłem (porozmawiałem a Reksiem, poustawiałem ręce posągu rewolucjonistów), CZY MAM BUGA?

:twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
Online program do tworzenia skinów minecraft: kliknij
kliknij
Babcia Reksia
Kierownik Budowy
Naklejki: 2

Post autor: Babcia Reksia »

RESTART pisze:też mam problem! otóż w V epizodzie nie mogę ruszyć wajchą (raz mogłem), a przez to i kołowrotem, nie mogę siać tego zielska(raz mogłem), mogę rozmawiać z tym gościem i oglądać magnez(i wszystko inne w innych miejscach, co można)

PS: raz zrobiłem to zadanie według solucji i tak ten gość z kosiarką się z miejsca nie ruszył

PS2: zrobiłem wszystkie inne zadania jakie mogłem (porozmawiałem a Reksiem, poustawiałem ręce posągu rewolucjonistów), CZY MAM BUGA?

:twisted: :twisted: :twisted:
Czy masz wersję, w której są skróty do przechodzenia labiryntów? Ta mapka ?
czy porozmawiałeś z więźniami z ruchu oporu?
Awatar użytkownika
RESTART
Bywalec Nory

Post autor: RESTART »

babciu reksia tak mam skrót do przechodzenia labiryntu! o którą mapkę chodzi? o tą, dzięki której można przechodzić np. na rynek? mam czy ikonkę w labiryncie- ''Przejdź do tajemnego skrótu''? też mam

porozmawiałem z więźniami ruchu oporu i nic.
Obrazek
Online program do tworzenia skinów minecraft: kliknij
kliknij
Awatar użytkownika
Bartek
Norman

Post autor: Bartek »

Dałem pani w okienku : śruby, legitymacje,zaświadczenia szczepienia i ser. Ona mówi bla bla bla ma pan szczęście 70 dziurek, ona nie daj mi tego co potrzebuje czyli zaświadczenia o audiencje, a ser jest w kieszenie(znaczy się na pasku). Co mam zrobić?

PS.Kiedy próbuje dać ser jeszcze raz to kretem pokazuje łapkami, że nie. :(
A może by tak założyć zbiórkę na kickstarterze i ufundować szóstego Reksia w 2d? ...
Awatar użytkownika
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy

Post autor: Stryj Mac »

Bo ona od ciebie sera nie bierze, masz go zanieść burmistrzowi. Spróbuj wejść do jego pałacu.
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
Babcia Reksia
Kierownik Budowy

Post autor: Babcia Reksia »

RESTART pisze:babciu reksia tak mam skrót do przechodzenia labiryntu! o którą mapkę chodzi? o tą, dzięki której można przechodzić np. na rynek? mam czy ikonkę w labiryncie- ''Przejdź do tajemnego skrótu''? też mam

porozmawiałem z więźniami ruchu oporu i nic.
o tą w labiryncie, znaczy ze masz grę w porządku, sprawdzam i dam dziś/jutro znać

a przeczytałeś ogłoszenia o koronacji?
Awatar użytkownika
Bartek
Norman

Stryj Maćko pisze:Bo ona od ciebie sera nie bierze, masz go zanieść burmistrzowi. Spróbuj wejść do jego pałacu.
Niestety nie wejdę ponieważ pani z okienka nie dał ami dokumentu. Co mam zrobić?
A może by tak założyć zbiórkę na kickstarterze i ufundować szóstego Reksia w 2d? ...
Awatar użytkownika
krys95
Norman

Post autor: krys95 »

Mam problem.
Wczoraj grałam w grę. Wszystko było OK. Dziś włączam grę i po chwili komputer się wyłącza. Próbowałam kilka razy, zawsze to samo!
Proszę o pomoc.
Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :]
http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
Awatar użytkownika
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy

Post autor: Stryj Mac »

Czy nic w tym czasie nie działo się z twoim komputerem?
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
Awatar użytkownika
bot
Komiksowy Artysta
Naklejki: 4

Post autor: bot »

Bartek pisze:
Stryj Maćko pisze:Bo ona od ciebie sera nie bierze, masz go zanieść burmistrzowi. Spróbuj wejść do jego pałacu.
Niestety nie wejdę ponieważ pani z okienka nie dał ami dokumentu. Co mam zrobić?
Porozmawiaj z Alfredo. Idź na pole batatów i idź maksymalnie na prawo.
Obrazek
Nobody expects the Spanish Inquisition!
The One Who Disturbs So Terribly...
Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Awatar użytkownika
Bartek
Norman

Alfredo mówi : "No i co uwolnił już pan przyjaciela."
Na to kretes:" bla bla bla proszę nie wywierać na mnie presji."

Na polu batatów byłem zabrałem bataty i dostałem 30 piesos. A do tego na mojej liście zadań są dwie takie same: Dostać się na audiencje do króla.
Awatar użytkownika
Bartek
Norman

A co do pójścia w prawo to:
Obrazek
I dalej już iść nie mogę.
ODPOWIEDZ