No, to teraz mnie rozbawiłeś.
Ale możliwe, że tak faktycznie jest.
Dzisiaj jest pt, 10 lip 2026, 16:57

Chcę poprostu napisać recenzję z pełnej wersji z bugiem i z pełnej wersji bez bugów!A tak poza tym to lubię przechodzić zabugowane gry.Roostar pisze:No to przecie wlasnie zglosilem ?
@klopki
Jak chcesz wersje z bugami, to po zakupie gry napisz do mnie na priv, wysle ci "łatke" cofającą - dzieki ktorej bedziesz mial pierwsza wersje gry. Ale jesli zamowiles na allegro to i tak ja bedziesz mial, bo sprzedawcy z allegro napewno zamowili te pierwsze 300 egzemplarzy. Ale moim zdaniem piszesz tak zeby sie popisac czy cos, bo prosba o wersje z bugiem to glupota.
Post autor: Babcia Reksia »
Czy masz wersję, w której są skróty do przechodzenia labiryntów? Ta mapka ?RESTART pisze:też mam problem! otóż w V epizodzie nie mogę ruszyć wajchą (raz mogłem), a przez to i kołowrotem, nie mogę siać tego zielska(raz mogłem), mogę rozmawiać z tym gościem i oglądać magnez(i wszystko inne w innych miejscach, co można)
PS: raz zrobiłem to zadanie według solucji i tak ten gość z kosiarką się z miejsca nie ruszył
PS2: zrobiłem wszystkie inne zadania jakie mogłem (porozmawiałem a Reksiem, poustawiałem ręce posągu rewolucjonistów), CZY MAM BUGA?
![]()
![]()
Post autor: Babcia Reksia »
o tą w labiryncie, znaczy ze masz grę w porządku, sprawdzam i dam dziś/jutro znaćRESTART pisze:babciu reksia tak mam skrót do przechodzenia labiryntu! o którą mapkę chodzi? o tą, dzięki której można przechodzić np. na rynek? mam czy ikonkę w labiryncie- ''Przejdź do tajemnego skrótu''? też mam
porozmawiałem z więźniami ruchu oporu i nic.
Wróć do „Reksio - Miasto SeKretów”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl