Wracajcie starzy użytkownicy i akcja czyścimy forum
- Luk
- Lider Podziemia
Oglądałem jego profil. Małe porównanie :
Posty Patryka z 2005 roku :
Brak błędów ortograficznych, posty bardzo dobrze rozbudowane.
Posty Patryka z 2009 roku :
Ogrom błędów, posty takie krótkie, kompletnie nie na temat.
Więc mam na czym wnionskować że to jego rodzice pisali jego posty w 2005 roku. A posty Ninjy też są takie jak posty Patryka z 2009 roku. No może trochę lepsze.
Posty Patryka z 2005 roku :
Brak błędów ortograficznych, posty bardzo dobrze rozbudowane.
Posty Patryka z 2009 roku :
Ogrom błędów, posty takie krótkie, kompletnie nie na temat.
Więc mam na czym wnionskować że to jego rodzice pisali jego posty w 2005 roku. A posty Ninjy też są takie jak posty Patryka z 2009 roku. No może trochę lepsze.
- Stryj Mac
- Mieszacz Zaprawy
- Naklejki: 2
Konto Patusia z 2005?
Coś nie wierzę...
A gdyby nawet, to które?
Akjam z Pszowa, co napisał 1 posta ( http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... file&u=124)? Hm?
Czy może nidhiki, co lubi bionicle i nie pisze najgorzej (http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... file&u=123)? Hm?
Coś nie wierzę...
A gdyby nawet, to które?
Akjam z Pszowa, co napisał 1 posta ( http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... file&u=124)? Hm?
Czy może nidhiki, co lubi bionicle i nie pisze najgorzej (http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... file&u=123)? Hm?
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
- Dizel
- Doradca Budowlańców
- Naklejki: 4
- Kontakt:
-
Przybysz
- Lider Podziemia
- Naklejki: 3
Może to nie było jego konto?przybysz z Kurakis pisze:Jest pewna nieścisłość pomiędzy kontem Patryka z 2005 roku, a Patrykiem współczesnym... Pozwala mi ona myśleć, że są to dwa odrębne Patryki...
albo...
Patryk kręci i podaje raz inne, a za drugim razem jeszcze inne rzeczy i podstawia fałszywki...czy to tylko dzieciak który chce nabić sobie rangę, czy chce nas po prostu za-spamować i zdenerwować.![]()
Chyba to drugie...
Myślę, że trzeba z nim raz a dobrze pogadać...
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
- Kabuto
- Norman
- Kontakt:
- Pawel96
- Starszy Dźwigowy
- Naklejki: 2
- Kontakt:
- !!!Bartek!!!
- Starszy Norman
- Kontakt:
Ja zaś dziś w podwójnie ważnej dla mnie dacie powracam...
Po raz 2
Bo tak naprawdę jakiś sensowny mój post zobaczycie z marca bo w kwietniu pisałem tak malo że...
Powracam ednak już raczej na... (zawsze)
Po raz 2
Bo tak naprawdę jakiś sensowny mój post zobaczycie z marca bo w kwietniu pisałem tak malo że...
Powracam ednak już raczej na... (zawsze)

Pozdrawiam Wszystkich użytkowników tego Forum!!!
!!!Bartek!!!
Pssst... Od czasu do czasu piszę pogrubionymi ciemnoczerwonymi literkami
- spidi
- Ekspert w Dziedzinie Cementu
- Naklejki: 3
Oby tylko mało spamuPaweł96 pisze:Wracam i będę naprawdę pisać jak najwięcej (o ile to możliwe)![]()
![]()
Przypominam tylko, że Paweł (dawniej Pingwinek) jest w Radzie Mędrców i był modem xD. Więc proszę o pohamowanie.
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum 
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
- Kabuto
- Norman
- Kontakt:
- arturros
- Starszy Norman
- Kontakt:
- Kari Mata Hari i Molly
- Roz-kreca się
- Kitta
- Bywalec Nory
Też wracam... Nie było mnie... rok? Dwa? Trzy? Tym razem postaram się pisać. Nie gram teraz w Reksia, najnowszy i tak nie działa na moim komputerze, tak jak litera "ł". No cóż... No ale też mam teraz utrudnienia - więcej nauki w szkole. Ale... wracam!
Artur: Być może masz w kompie jakiś skrót ALT+L, i dlatego ci nie działa "ł". Ale radzę spróbować lewy ALT+SHIFT.
Artur: Być może masz w kompie jakiś skrót ALT+L, i dlatego ci nie działa "ł". Ale radzę spróbować lewy ALT+SHIFT.
Piszę poprawnie po psiemu.
Piszę poprawnie po szambolańsku.
Piszę poprawnie po psiemu.
Piszę poprawnie po szambolańsku.
- Frog98
- Działacz Podziemia
Re: Wracajcie starzy użytkownicy i akcja czyścimy forum
Skoro wladze nowe duzo wchodza... Moze zrobmy temat przeciw kanalizacji? A potem jeszcze raz napisali do starych uzytkownikow? nJest niezle (Ostatnio widzialem Michcia
) Bo czytalem, ze to kanalizacja pogarsza sprawe...
- HaND OF BLooD
- Roz-kreca się
Beka by była gdyby Funciek wrócił ;]

Avek wykonany przez użytkownika AdamMag.
- nieznany
- Mistrz Gry
- Naklejki: 4
Ygh...Frog98 pisze:Skoro wladze nowe duzo wchodza... Moze zrobmy temat przeciw kanalizacji? A potem jeszcze raz napisali do starych uzytkownikow? nJest niezle (Ostatnio widzialem Michcia) Bo czytalem, ze to kanalizacja pogarsza sprawe...
Widziałem wiele radykalnych opini, ale twoja bije wszystko na głowę. Wszyscy wiedzą, że aktualnie działem centralnym, prócz ,,O stronie", jest właśnie Kanał. To faktycznie dział najmniej reksiowy, ale też niezbędny: musi być miejsce, gdzie będziemy gadać nie tylko o Reksiu. Zło konieczne. A więc tak: usunęliśmy ,,Goście", bo Patuś zrobił tam śmietnik spamu. Skasowano ,,Gwardię", bo nie było dalszego celu jej istnienia. Ale Kanalizacja jest mocniejsza od zwykłego działu, a nawet od działu tak specjalnego jak ,,Gwardia", bo... nie ma konkretnego celu i to jest jego idea. Kanał jest dla nas tym, czym dla moda dział ,,Kosz".
PS. Radzę się tak nie spieszyć, oczy bolą, jak się na to patrzy.

Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.