Serapis pisze:Ja osobiście wysłałem 12 maili i tylko bot mi odpisał, jego odpowiedź brzmiała:
"Raczej nie wróce... forum upadło... zalała je fala nudy i bezsensownych postów.... to już przeszłość.....
Bot"
Ech.. Dlatego trzeba właśnie odbudować forum..
Bambosz pisze:Ale Bot ma racje, , teraz jedyne co sie tu dzieje to gigantyczna fala bezsensownych postow w kanalizacji.
W tym akurat ma racje. Ale niech pomoże Nam odbudować forum. Odchodząc z forum, pogarsza sytuację jeszcze bardziej. Właściwie przyczyną schodzenia forum na psy jest odejście wielu użytkowników. Wiem, że nei ma co tracić czasu na nudne forum, ale kiedy zbierzemy więcej użytkowników, to będzie to miało jakiś sens.
Fanot pisze:ja odchodzę forum jest nudne nic się nie dzieje tylko same nudy.
ps:nazywałem się fanot może wrócę ale chyba nie.
pps:bendę na:www.maniakreksia.fora.pl
Ja Was wszystkich nie rozumiem, no nie rozumiem.. Chcecie rozkręcić forum, odchodząc z niego?
Serapis.. Nie wiem z jaką treścią wysłałeś te maile, ale powinieneś napisać, że wysyłasz maila do wielu forumowiczów, i że razem z nimi chcemy odbudować forum. Co innego, kiedy pisze się do jakiejś osoby, by powróciła na forum, które schodzi na psy. Trzeba wraz z innymi użytkownikami rozkręcić forum, i to się może udać, ale Wy w to chyba nie wierzycie.