Wracajcie starzy użytkownicy i akcja czyścimy forum
- nostadamus
- Norman
- Kontakt:
- nostadamus
- Norman
- Kontakt:
- Dizel
- Doradca Budowlańców
- Naklejki: 4
- Kontakt:
Tak... Trzeba... Ale niby jak - pisząc więcej postów? Możliwe...
Userzy dlatego nie mają czasu, ponieważ jak się rejestrowali, to byli
w młodszych, klasach, a tam mieli mniej nauki, teraz są w dalszych klasach
i mają więcej. Temu jest trudno zapobiec...
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
- Serpentus snake
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
- xDominik
- Pogromca Wózka Widłowego
- Naklejki: 2
- Kontakt:
>> I tu ja nie rozumiem :/. Ja mimo że jestem w 3 gim i mam dużo zajęć jak i nauki (mam bardzo dobre oceny) potrafię znaleźć czas na FR jak i na inne sprawy.Serpentus snake pisze:Wiem coś o tym w III klasie było malutko nauki,nagle IV klasa początki i już duuuużo nauki ale staram się w miarę możliwości wchodzić na forum.
Jeżeli się chce to można spokojnie znaleźć w dniu jakieś 15 min żeby zajrzeć na forum
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
czerwony
- Serpentus snake
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
- Artur
- Maniak Koparek
A ja jestem w II klasie i jakoś mam dużo czasu. Prace domowe ponad 1h, a reszta czas wolny. Nie rozumiem, co Wam tyle czasu zabiera.
15 min wolnego czasu? Trudno mi w to uwierzyć.
). Dopiero co powróciło sporo użytkowników na forum, a w ostatnich dniach żaden z nich się nie pojawił..
15 min wolnego czasu? Trudno mi w to uwierzyć.
To przez małą ilość aktywnych użytkowników (a może przez brak audycji?Dizel pisze:Tak... Trzeba... Ale niby jak - pisząc więcej postów? Możliwe...
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
- Serpentus snake
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
- Artur
- Maniak Koparek
- FORUM
- Działacz Podziemia
Po pierwsze- masz rację, ale jednocześnie rejestrują się tu kolejne osoby z młodszych klas.Dizel pisze:Tak... Trzeba... Ale niby jak - pisząc więcej postów? Możliwe...
Po drugie- można bez problemu temu zapobiec. Jak? Ucząc się i będąc na forum jednocześnie. Zalogować się na forum, zostawić i iść uczyć się.
Po trzecie- brak aktualizacji na stronie, sprawia, że niektórzy przestali wchodzić na stronę i w rezultacie przestali wchodzić na forum. Jednakże w obecnej sytuacji trudno obwiniać Aidem Mediaków o brak nowości.
Tak myślę.
Ech...
-
Gość
z trzecią sprawą postaram się coś zrobić, napiszę do AM może w końcu coś uczynią...FORUM pisze: Po trzecie- brak aktualizacji na stronie, sprawia, że niektórzy przestali wchodzić na stronę i w rezultacie przestali wchodzić na forum. Jednakże w obecnej sytuacji trudno obwiniać Aidem Mediaków o brak nowości.
Tak myślę.
to według mnie dość spora ujma plusów przyciągających na forumArtur pisze: a może przez brak audycji?
- Dizel
- Doradca Budowlańców
- Naklejki: 4
- Kontakt:
Racja z tym trzecim trzeba coś zrobić. Ale co do tego pierwszego: No oczywiście, nowi, mogą się rejestrować z młodszych klas.Ale tamci którzy są dalej czyli np.Dark Zjava( no może to nie jest dobry przykład fana reksia, ale jakiś przykład trzeba dać), wyrośli z Reksia lub mają sporo nauki.Tak się dzieje starzy odchodzą a nowi przychodzą. 
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
- xDominik
- Pogromca Wózka Widłowego
- Kontakt:
>> Nie tyle wyrośli co zgłupieli na starośćDizel pisze:wyrośli z Reksia lub mają sporo nauki.Tak się dzieje starzy odchodzą a nowi przychodzą.
PS. Ja nadal lubię oglądać jakieś kreskówki typu Ben 10 czy Laboratorium Dexter'a , choć moi rówieśnicy uważają to za dziecinade (pewnie w głebi serca chcieliby się dalej pobawić zabawkami, ale tego nie zrobią bo "są za starzy")
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
czerwony