Będę bardzo wdzięczny
PS: Męcze się z tym chyba ze 3 tygodnie (mówie serio)
Dzisiaj jest pt, 10 lip 2026, 07:13

Post autor: Adam Węglowski »
Do dosyć krutko się męczyłeś, a jam prosze o przesłanie save na 2 poziom w trudnym.Mój adres to: [email protected]Adam Węglowski pisze:Czy ktoś mógłby mi zgrać savy z Mumionek 2 plansza poziom łatwy na adres: [email protected]
Będę bardzo wdzięczny
>> To temat do poziomu łatwegoBartek pisze:TO POZIOM TRUDNY I DRUGI.
Adam Węglowski pisze:Czy ktoś mógłby mi zgrać savy z Mumionek 2 plansza poziom łatwy na adres: [email protected]
Będę bardzo wdzięczny
To temat do save-ów.xDominik pisze:>> To temat do poziomu łatwegoBartek pisze:TO POZIOM TRUDNY I DRUGI.
Adam Węglowski pisze:Czy ktoś mógłby mi zgrać savy z Mumionek 2 plansza poziom łatwy na adres: [email protected]
Będę bardzo wdzięczny
Post autor: Adam Węglowski »
Post autor: Gość »
Post autor: fanreksia123 »
w grocie kliknij obrazek u góry i na dole i w środku też i wtedy ci wejdzie,miałam ten sam problemfanreksia123 pisze:Nie ma tutaj wątku : Problemy a więc pisze tutaj.
Utknąłem w grocie (pod wioską Masajajów). Nemo z Karą Matą są już na Nautilusie. Klikam na rybę i Kretes mi mówi, że jeszcze wszystkich obrazów do notesu nie przerysował.![]()
Co robić?
PS. W notesie mam tego BIG KOGUTA, ten obraz koło robota (który ma ożyć) i dwa obrazy w grocie. Czytam tą tablicę Amona Kretesa i Kretes jej nie przerysowuje.
Wróć do „Reksio i Kapitan Nemo”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl