Pomocy! Savy

Obrazek
Czy strażnik z Egiptu miał sklerozę? Czy doktor Jones przybył do Egiptu w poszukiwaniu magicznego kielicha? Jak przebrnąć przez egipskie ciemności?
Czemu zaawansowani technologicznie Starożytni Kretoni bali się starcia z prymitywnymi Jaskiniowcami? Tu rozmawiamy o piątej części przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adam Węglowski
Bywalec Nory

Pomocy! Savy

Post autor: Adam Węglowski »

Czy ktoś mógłby mi zgrać savy z Mumionek 2 plansza poziom łatwy na adres: [email protected]
Będę bardzo wdzięczny :)
PS: Męcze się z tym chyba ze 3 tygodnie (mówie serio)
Awatar użytkownika
Pat36
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Pat36 »

A ja zrok co jakiś czas i wygrałem całą grę ale ztym się męczyłem.
...
Awatar użytkownika
Bartek
Norman

Re: Pomocy! Savy

Post autor: Bartek »

Adam Węglowski pisze:Czy ktoś mógłby mi zgrać savy z Mumionek 2 plansza poziom łatwy na adres: [email protected]
Do dosyć krutko się męczyłeś, a jam prosze o przesłanie save na 2 poziom w trudnym.Mój adres to: [email protected]

ps. Prosze
A może by tak założyć zbiórkę na kickstarterze i ufundować szóstego Reksia w 2d? ...
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Mam akurat takie save, ale wolę najpierw nagrać filmik do trudnego, może Ci pomoże. :wink:
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Gresh
Lider Podziemia

Post autor: Gresh »

Heh...mi to się CD zgubiło i pomóc bym mógł.

A jak możecie mieć poroblemy na poziomie łatwym ??? :?
Awatar użytkownika
Bartek
Norman

Artur pisze:Mam akurat takie save, ale wolę najpierw nagrać filmik do trudnego, może Ci pomoże. :wink:
Kiedy go nagrasz?
A może by tak założyć zbiórkę na kickstarterze i ufundować szóstego Reksia w 2d? ...
Awatar użytkownika
Bartek
Norman

Gresh pisze:Heh...mi to się CD zgubiło i pomóc bym mógł.

A jak możecie mieć poroblemy na poziomie łatwym ??? :?
TO POZIOM TRUDNY I DRUGI.
Awatar użytkownika
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Kontakt:

Post autor: xDominik »

Bartek pisze:TO POZIOM TRUDNY I DRUGI.
>> To temat do poziomu łatwego ;)
Adam Węglowski pisze:Czy ktoś mógłby mi zgrać savy z Mumionek 2 plansza poziom łatwy na adres: [email protected]
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
Awatar użytkownika
Bartek
Norman

xDominik pisze:
Bartek pisze:TO POZIOM TRUDNY I DRUGI.
>> To temat do poziomu łatwego ;)
To temat do save-ów.
Awatar użytkownika
Adam Węglowski
Bywalec Nory

Post autor: Adam Węglowski »

Tak to temat do savy łatwy poziom! Ale że przeszedłem tę grę dawno temu wiec mi już nie potrzebne filmy ani savy!
Reksio i Miasto Sekretów czekamy...
Gość

Post autor: Gość »

Ho, ho! Ja się z mumionkami na łatwym męczyłam naprawdę długo (o trudnym niewspomnę. Nadal go nie przeszłam :| ). Ale jakoś da się przejść. Trzeba próbować, póki nie wyjdzie.

A co do sav'ów, to radziłabym spróbować przejść jeszcze z kilka razy. Jeśli ktoś by powiedział w jakim to jest folderze to może i bym wysłała, ale niczego nie obiecuję.
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Post autor: Artur »

W katalogu gry znajduje się folder o nazwie "Common", a w nim "save" - wiemy czego dotyczy. Wystarczy spakować w .zip lub .rar i przesłać.
Ale ja na razie dam porady. Trzeba zrzucać kamienie na mumionki, ale rozwalać tylko przeszkadzające w umieszczeniu tablic na samym dole. Ja (przynajmniej na łatwym poziomie) ruszam tylko górę z prawej strony planszy i tablicę jakoś zrzucam, popychając najpierw w lewo, dół zostawiam. :P
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Łukasz14
Się Odezwał

Post autor: Łukasz14 »

POMOCY !!!
ma ktoś zapisane stany gry przed końcem poziomu trudniejszego albo filmik końcowy
bo chce zobaczyć filmik końcowy z pozimu trudniejszego bo jest dłurzszy
a mi ledwo udało sie przejść gre na łatwiejszym choć i tak jest piekielnie trudny prosze o pomoc

zlitujcie sie prosze błagam
Awatar użytkownika
fanreksia123
Roz-kreca się

Post autor: fanreksia123 »

Nie ma tutaj wątku : Problemy a więc pisze tutaj.

Utknąłem w grocie (pod wioską Masajajów). Nemo z Karą Matą są już na Nautilusie. Klikam na rybę i Kretes mi mówi, że jeszcze wszystkich obrazów do notesu nie przerysował. :(

Co robić?

PS. W notesie mam tego BIG KOGUTA, ten obraz koło robota (który ma ożyć) i dwa obrazy w grocie. Czytam tą tablicę Amona Kretesa i Kretes jej nie przerysowuje.
Czekam na CoS 2
Trzymanko.
Awatar użytkownika
klau889
Starszy Norman

Post autor: klau889 »

fanreksia123 pisze:Nie ma tutaj wątku : Problemy a więc pisze tutaj.

Utknąłem w grocie (pod wioską Masajajów). Nemo z Karą Matą są już na Nautilusie. Klikam na rybę i Kretes mi mówi, że jeszcze wszystkich obrazów do notesu nie przerysował. :(

Co robić?

PS. W notesie mam tego BIG KOGUTA, ten obraz koło robota (który ma ożyć) i dwa obrazy w grocie. Czytam tą tablicę Amona Kretesa i Kretes jej nie przerysowuje.
w grocie kliknij obrazek u góry i na dole i w środku też i wtedy ci wejdzie,miałam ten sam problem ;)
Doceniam, że chciałaś pomóc, ale patrz na daty postów - chyba osoba która miała ten problem, dała sobie z nim radę w przeciągu połowy roku....
Zapraszam na moje blogi:
http://opowiadania-pi-cherre.blog.onet.pl/
http://pamietnik-klau889.blog.onet.pl/
http://prace-komputerowe-klau889.blog.onet.pl/[/color]
w opowiadaniach jest też Reksio więc wchodźcie,wchodźcie!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Reksio i Kapitan Nemo”