Reksio i Miasto Sekretów - Nowinki od Sz.K i rozmowa ogólna!
-
Gość
Mi bardzo się podoba ten pomysł, ostatnio w Reksiu trochę mi tego brakowało, coś na kształt tych wielkich przygodówek jak "Najdłuższa podróż" "Divine Divinity" czy "Planescape Torment" by było super, oczywiście bez zabijania jak w tych dwóch ostatnichSzalony Kapelusznik pisze:no cóż
Spróbujemy z tym nowym Reksiem. Tym razem będzie więcej przygodówki, mniej mini-gierek. Może taka formuła wam się spodoba?
- xDominik
- Pogromca Wózka Widłowego
- Naklejki: 2
- Kontakt:
Ja bym z miłą chęcią zagrał w RPG ze scenariuszem Sz.K.
.
Robienie kolejnych Reksi jest jak odgrzewanie kotleta, gdy za długo będziesz grzał to się spali, więc trzeba wiedzieć kiedy zaprzestać.
Imo teraz jest najlepszy moment by zakończyć produkcje Reksi ,a wsiąść się za coś poważnego
Robienie kolejnych Reksi jest jak odgrzewanie kotleta, gdy za długo będziesz grzał to się spali, więc trzeba wiedzieć kiedy zaprzestać.
Imo teraz jest najlepszy moment by zakończyć produkcje Reksi ,a wsiąść się za coś poważnego
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
czerwony
- Pat36
- Starszy Norman
- Kontakt:
- xDominik
- Kontakt:
>> Ja lubię Reksia i dlatego jestem na tym forum. Po prostu wole zagrac w coś innego autorstwa "Sz.K team", niż kolejne produkcjeKresio pisze:Po co się rejestrowałeś na forum> Żeby zaprzestać produkcje Reksia? NIE ROZUMIEM CIĘ!
>> No fakt bohaterzy "Mody na Sukces" mają dużo problemów , inaczej nie byli by normalnymi ludźmi.Pat36 pisze:Nie wiem ale Reksio powinien mieć mnóstwo przygód inaczej nie byłby dzielnym psem.
>>> Czy on przejdzie na emeryturę ? Nie wiem, on ma dopiero ponad 41 lat. Uważam, że nie ma sensu ciągnąć serii w nieskończonośćKresio pisze:No właśnie. A ty xDominiku chcesz, żeby przeszedł na emeryturę.
czerwony
czerwony
- Izzy
- Głodomorek
- Naklejki: 1
Żal ;<.xDominik pisze:Ja bym z miłą chęcią zagrał w RPG ze scenariuszem Sz.K..
Robienie kolejnych Reksia jest jak odgrzewanie kotleta, gdy za długo będziesz grzał to się spali, więc trzeba wiedzieć kiedy zaprzestać.
Imo teraz jest najlepszy moment by zakończyć produkcje Reksia ,a wsiąść się za coś poważnego
A co ma piernik do wiatraka? Jak Ci nie pasuje, że odnawiają serię to nie wchodź tu i po problemie... -,-. Może niektórym zależy na tych grach? Zresztą, będzie następne pokolenie, które być może odnajdzie te gry, i co.? I zagra.
Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
-
Gość
Bardzo podoba mi się pomysł by było więcej przygodówki. Minigry są miejscami trudne, a czasem głupie (np: mumionki [bez obrazy]). Elementy przygodowe są o wiele ciekawsze i upodabniają grę bardziej do książki niż gry. Jeśli chodzi o Reksia to powoli robi się tu taka kłótnia, że szkoda gadać! Zfadzam się z xDominikiem - chętnie spróbowałabym czegoś nowego, ale Reksiowi przydałoby się jeszcze kilka nowych (lepszych i ciekawszych) części.
- xDominik
- Kontakt:
www.żal.pl/Janusz/ShadicShadic pisze:Żal ;<.
Shadic pisze:A co ma piernik do wiatraka?
Jak to zauważył Michcio:
Mają tyle samo liter.
Shadic pisze:Jak Ci nie pasuje, że odnawiają serię to nie wchodź tu i po problemie... -,-. Może niektórym zależy na tych grach?
>> Mi się zdaje , ze nie odnawiają tylko potrzebują kasy.
Mają już tyle części , że na pewno mają w co grać.
Wszystko się kiedyś kończy, można zakończyć w dobrym stylu , albo pozostawić niesmak i zażenowanie graczy.
Imo RiKN bardzo dobrze zakończył serie i nic więcej nie potrzeba.
>> I powie - "ale debilna grafa, w jaki szajs grał mój ojciec/matka".Shadic pisze:Zresztą, będzie następne pokolenie, które być może odnajdzie te gry, i co.? I zagra.
I dwa dodatki. Uważam , ze wystarczy. Większość dobrych gier nie ciągnie nawet tyleKresio pisze:Ale 5 części to trochę za mało nie sądzisz?
części. Po prosty trzeba wiedzieć kiedy skończyć
czerwony
czerwony
- Izzy
- Głodomorek
- xDominik
- Kontakt:
>> Powiem ci tak Januszku, kiedyś pewien mój kolega (którego pozdrawiamShadic pisze:Pff... -.-. Wypchaj się ;x.
Shadic pisze:Może i tak powie, ale co z tego? ;/.
>> to z tego , że to jest gra na jeden wieczór. VNS mogło by stworzyć gre na miarę najnowszych tytułów, którą będziesz chciał przechodzić/grać w mutli kilka miesięcy
Tylko wygodniej wykorzystać znaną markę niż promować nową
Shadic pisze:Jeśli Ci coś nie pasi, nie wchodź tu i tyle -.-, tak samo jak była sprawa z Bamboszem - zazdrość i tyle... pff.
>> No fakt zazdroszczę , ze przez takich jak on gry są droższe ?
Po prostu najpierw coś mówi, a potem ma to w ... .
I tylko po to powstał ten temat.
Qniec obrzucania błotem Bambosza
O ty się ze mną nie zgadasz -_-. Nie masz własnego zdania i mi tego zadrościsz i tyle... pff.
>> GZShadic pisze:ochoty by wyszło na OT.
>> Na każdym forum się dyskutujeKresio pisze:To ma być forum Reksia czy forum dyskusyjne? Przestańcie się kłócić!
"Ale sóper twożom nowego reksia , ale sie ciesze ^^ XD
>> Każdy ma własne zdanie i trzeba je szanowaćKresio pisze:Ja osobiście jestem po stronie shadica ale kady ma wlasne zdanie wiec je szanuje
czerwony
czerwony
- Izzy
- Głodomorek