Błąd! PomocY!

Obrazek
Czy czaru Sen można użyć przed operacją zamiast narkozy? Czy Drób Chaosu odlatuje na zimę? I czy Bobromir zostanie zabity przez orki? Tu rozmawiamy o trzeciej części przygód Reksia."
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rochuu
Roz-kreca się

Błąd! PomocY!

Post autor: Rochuu »

Ostatnio grając w RiC zauważyłem błąd. W lokacji z królikiem w klatce chcąc wrócić do pokoju z herbatką wchodzę jakby znowu do lokacji z królikiem. Czy ktoś wie jak to naprawić ?
RIP CoS2 [*]
Lubię dank memes i Reksia
Awatar użytkownika
Kreton Polski
Bywalec Nory

Re: Błąd! PomocY!

Post autor: Kreton Polski »

Help gram teraz w RiC i zrobiłem save w momencie spotkania Barandalfa w Bobrorze i nie mogę na niego kliknąć aby pogadać. Poprzedni save jest z początku rozgrywki i co mam zrobić???
Niech ktoś kupi licencję i robi gry a nie tylko mówi że robi
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Re: Błąd! PomocY!

Post autor: Dawid6 »

Może na początek proste rozwiązania, typu "Wczytaj zapis ponownie", "Uruchom grę ponownie", "Zrestartuj komputer".
Czy na pewno nie rozmawiałeś już z Barandalfem? A może musisz coś jeszcze zrobić?
Jeśli to nie pomoże, to albo reset gry, albo nk podeśle zapis. (BTW. jak się podsyła zapisy z RiC?)
Sam miałem analogiczny problem w RiWC i musiałem przechodzić od początku.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Reksio i Czarodzieje”