Zmiany wyglądu

Obrazek
Miłości i kaszlu nie da się ukryć. To prawda. Wie o tym również i Narcisse, który zaprasza do swojej podwodnej kawiarni wszystkich, którzy chcieliby ze sobą porozmawiać.
Możesz tutaj także złożyć wniosek o magiczną operację plastyczną.
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Zmiany wyglądu

Post autor: Dizel »

Chcesz zmienić swój wygląd? Chcesz wreszcie przestać być rudy? A może planujesz zacząć podobać się gorącym dziewojom?
Ten temat to miejsce, w którym ekspertka od świata mody, chętnie doradzi gdzie najlepiej się udać i wyceni wszelkie potencjalne koszty zmiany Twojego wizerunku.

Wystarczy w odpowiednim temacie złożyć wniosek o chęć modernizacji swojego wyglądu:

1. Imię gracza
2. Co trzeba zmienić, przyciąć, poprawić?
3. W jaki sposób?
4. Co jest powodem tej zmiany?

Pomoc nie jest udzielana osobom, na które wydany został wyrok śmierci.
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Re: Zmiany wyglądu

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Dizelku, ja bym chciał zmienić charakter, bo jest on bardzo zły.

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Kontakt:

Pan Kreton Dykta 10 pisze:Dizelku, ja bym chciał zmienić charakter, bo jest on bardzo zły.
Pytanie odrzucone.
Wniosek różni się od wzorca zgłoszeń.
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

No Dizelku plz

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Kontakt:

Pan Kreton Dykta 10 pisze:No Dizelku plz
Pisanie kolejnych wypowiedzi, niepasujących do formularza, będzie karane kolejnymi ostami.
ODPOWIEDZ