Oto moje:
- Stworzyłem reksiowe emotikony
- Przez dłuższy okres czasu tworzyłem gazetkę w Gwardii Reksia
- Wpadłem na pomysł stworzenia reksiowej gry
- Utworzyłem konkurs pt. ,,Forumowy Tydzień Kreatywności'', który przyczynił się do dość dużej reksiowej twórczości
- Utworzyłem parę obrazków do działów
- Należałem do I oraz III oddziału Gwardii Reksia.
- Wygrałem MMS1
- Jako jedyny najdłużej przetrwałem w ZIN 2
- Wymyśliłem Wielką Galę na forum, która już wkrótce się odbędzie (przypominam, że cieszyła się ona dużym zainteresowaniem przez was
- Stworzyłem kilka fajnych komiksów z czego jeden, który najbardziej wam się podobał ''Reksio, Kretes i Powró Spielmaustera'' zgarnął masę dobrych opinii.
- Mam 10 naklejek
- Wymyśliłem Czerwony Młynek
- Wiele razy uczestniczyłem w akcjach, atrakcjach, konkursach na tym forum
- Utworzyłem zabawę w kanalizacji pt. ,,Niekończoną się zabawa'', która na chwilę obecną ma 46 stron, 682 postów oraz 17717 wyświetleń
- Zdemaskowałem niejakiego Lobona, który splagiatował opowiadanie i dzięki temu dostał się do III oddziału
- Świetnie bawiłem się podczas konkurs ZOEF oraz utworzyłem kilka ciekawych czy śmiesznych prac, wierszy, opowiadań
- Zająłem dwa 4 miejsca w ZIN1 oraz ZIN2, a przez to, że zrezygnowałem z ZIN3 zająłem tam 3 miejsce
- Podsunąłem wiele fajnych pomysłów moderatorium
- Na forum jestem prawie 4 lata
- Utworzyłem userą kilka fajny avatarów, zapoczątkowałem w 2013 modę na tak zwane ''cienie''
- Utworzyłem kanał na YT gdzie wstawiałem w bardzo dobrej jakości fragmenty z serii PR czy soundtracki