2. Super Trudne Zadanie z Haczykiem

Obrazek
Co się dzieje z tym działem? Jak ludzie zareagują na zmiany? Dlaczego w ogóle mamy się brać za tworzenie państw? A kto wygra Kopertę? Czy Złota Koperta została pożarta przez Grupę Trzymającej Władzę? I jakim sposobem mamy XXI wiek?
Tutaj znajdziecie odpowiedź.
Awatar użytkownika
Anne-Belle Zübundlich
Żelaznołuska Łuczniczka

2. Super Trudne Zadanie z Haczykiem

Post autor: Anne-Belle Zübundlich »

Spokojnie, moi mili. Nazwa tematu nie ma nic wspólnego z haczykiem... a raczej z pajęczyną. Tak, nie mylicie się. :)
Waszym kolejnym zadaniem będzie narysowanie lub zrobienie w Pejncie, AdobeFotoSzopie czy XMLu Vilemawa, ale... tak jak sobie go wyobrażacie. Haczykiem, znaczy się pajęczyną jest to, że nie jest on zwykłym pająkiem. Jest barwną osobistością.
Możecie także narysować mnie, jeśli chcecie. :wink:
Wygra najlepsza praca. :D
Macie czas do przyszłej niedzieli. Do dzieła.
Meinen Pfeil! Lass mich nicht allein. Gib mir eine Chance, lass ich mich in Dein Herz hinein
Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Naklejki: 17

Re: 2. Super Trudne Zadanie z Haczykiem

Post autor: Czarnoksieznik »

Proszę. Oto i portret Vilemawa, wykonany w wysokiej jakości programie graficznym marki Mikromiękka Farba (MS Paint).
Spoiler:
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Awatar użytkownika
Anne-Belle Zübundlich
Żelaznołuska Łuczniczka

Re: 2. Super Trudne Zadanie z Haczykiem

Post autor: Anne-Belle Zübundlich »

Ano, o takie coś mi chodziło. Vilemaw będzie bardzo ucieszony. Może to nie jest arcydzieło, ale zasługuje na mocne 7/10. A z racji tego, że Czarny jako jedyny wysłał prace, także otrzymuje on dodatkowo 2 pkt.
Gratulacje. :)
Meinen Pfeil! Lass mich nicht allein. Gib mir eine Chance, lass ich mich in Dein Herz hinein
ODPOWIEDZ