POLSKIE ZNAKI NA CHACIE!

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Zablokowany

Czy chcesz polskich znaków na chacie?

Tak
1
100%
Nie
0
Brak głosów
Nie mam zdania
0
Brak głosów

Liczba głosów: 1

Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

POLSKIE ZNAKI NA CHACIE!

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Drodzy Forumowicze. Na chacie muszą być polskie znaki!Inaczej wkrótce polska interpunkcja i ortografia zanikną.Kiedyś każdy pisał tak-przyjdź-teraz piszemy tak-przyjdz-Za kilkadziesiąt lat tak-pszyjc-A w końcu-psyic.I co wy na to?!

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Naklejki: 17

Re: POLSKIE ZNAKI NA CHACIE!

Post autor: Czarnoksieznik »

Niestety nie zależy to od nas. Chat jest jaki jest i zmienić go może tylko superadmin, tzn. Babcia Reksia. Nie uważam przy tym, by chat bez polskich znaków wpływał jakoś szczególnie na poziom naszej ortografii. Wreszcie, kilka lat temu mieliśmy chat z polskimi znakami... i osobnym, zmiennym nickiem na chacie i na forum. Pełno było podszyć i niesłusznych oskarżeń, a ustalenie winnego graniczyło z cudem.
Krótko mówiąc, temat można spokojnie zamknąć.
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Zablokowany