Nie bądźmy pesymistami, forum dzięki nam nie upadnie, ale jednak tutaj musimy postawić na kooperację i jednolitą współpracę. Cieszy mnie to, że działa Analizatornia, która poniekąd robi nam reklamę. Cieszy mnie to, że małymi kroczkami tworzy się projekt fanowskiej gry z Reksiem, a III Oddział pracuje nad czymś tajnym nietajnym, jak kto woli. Jednak to za mało. Musimy bardziej przyłożyć się do poprawienia aktywności, nie, nie chodzi tu o czat, gdyż to miejsce jest aż nazbyt aktywne. Głównym problemem jest bardzo mały odsetek postów (wyjątkiem są Cyrk Chaosu oraz Showdown Time, jednak ja bym ich nie wliczał, ponieważ są to konkursy) na forum. Musimy poprawić aktywność w każdym dziale, o ile nam na to wątki pozwolą. Kolejno powinniśmy każdą większą dyskusję rozpoczynać w dziale do tego przeznaczonym, nie tylko pisać o nim na shoutboxie, który nie jest odpowiednim miejscem do takich rozmów. Jesteśmy na forum dyskusyjnym, dlatego powinniśmy dyskutować. W tematach. Jednakże ja nikogo zmuszać nie będę, ale wyciągam do Was rękę. A co Wy z tym zrobicie, to tylko zależy od Was. Jeśli chcecie by forum nadal wegetowało, nie ma sprawy. Tylko potem później nie narzekajcie, że nam forum nic się nie dzieje.
Na początku wspomniałem o tym, że Aidem Media o nas po prostu zapomniało, a my musimy jej sobie o nas przypomnieć. Tak, musimy "spamować" (mod, który namawia do spamu, no ładnie
Ja oczywiście jako tako uprawnień większych nie mam, gdyż jestem tylko moderatorem, ale również jestem liderem GR i mam wpływ na wygląd oraz atmosferę forum. Jednakże ja sam nie dam rady wszystkiego zrobić. Dlatego liczę na Waszą pomoc. Bez niej nadal możemy przyglądać się niechybnemu upadkowi. Ale tak jak wcześniej, to od Was zależy czy chcecie mi pomóc, czy zignorujecie ten post, ja jestem elastyczny. Ale mimo wszystko dalej będę uparcie robił to co dalej robię, by chociaż w małym stopniu zapobiec upadkowi forum.
To tyle z mojej strony. Jeśli chcecie o coś zapytać, to proszę. Możecie tutaj napisać, w temacie do tego przeznaczonym.
Pozdrawiam, Kretes102.
Forum nie może ciągle budować się na tych samych grach z Reksiem, ponieważ faktycznie tematy o tych grach już dawno zostały zapełnione naszymi odpowiedziami, a nowych pomysłów na dyskusje o Reksiu brakuje. Nie chodzi mi o to, aby teraz nagle wszyscy wymyślali nowe dyskusje na temat Reksia, bo to nie ma sensu. Wciąż nie widać drugiego epizodu CoS2 i szczerze wątpię, że kiedykolwiek się pojawi.