Kim chcę być

Obrazek
Tu wstawiamy prace wykonane przez nas, związane z kreatywnością. Częsta aktywność mile widziana.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Kim chcę być

Post autor: Izzy »

Właściwie, nie do końca jestem przekonany, czy do odpowiedniego działu dodaję ten temat. Nie jest to opowiadanie, ani też jakieś dzieło artystyczne, które by się wpasowało idealnie tutaj. W razie czego, proszę Dizla lub jakiegoś Moderatora o przeniesienie tego według uznania. :)

Tekst powstał na skutek "pracy domowej" od pani psycholog, która mi pomagała się leczyć z problemów. Do dzisiaj zdaję sobie sprawę, że nie umiałbym się jej lepiej odwdzięczyć za wszystko, co dla mnie zrobiła. Przyznaję, że wypisanie tych wszystkich cech dużo mi dało - pewności siebie, pewnego rodzaju postanowień noworocznych, ale przede wszystkim mojego celu w życiu. W rozwinięciu spoilera jest tekst. :) Dedykuję go Mamie i Pani Psycholog, oraz osobom wymienionym w tekście i jednej osobie na tym forum, która mnie "ściągnęła z powrotem". Myślę, że ta osoba wie o tym, jeśli nie - dostanie cynka ode mnie zaraz na prywatnej wiadomości. ;)

Spoiler:

OBJAŚNIENIA:
Artur jest moim przyjacielem, którego poznałem na studiach i ani przez moment nie żałuję relacji z nim. Jest wspaniałą osobą, która pomogła mi w najtrudniejszych dla mnie problemach. Traktuję go, jak własnego brata.
Ada to Super Dziewczyna / Wanda Niken z tego forum. Jest dopiero w liceum (kontekst na rok 2014), ale ma więcej zapału i życia w sobie niż ktokolwiek inny.
Masanohashi jest osobą, którą poznałem na dawnej Pokemon Valhalli. Kiedyś nam się kontakt urwał, ale odnowiliśmy go i dzięki temu, jestem szczęśliwy. Bo był dla mnie bardzo ważny wówczas i pomagał mi, kiedy przechodziłem etap dorastania, wchodzenia w gimnazjum. Nigdy mu tego nie zapomnę.
Tak, jak napisałem Guzika poznałem tutaj na forum i mamy naprawdę ze sobą wspaniały kontakt. Jest bardzo dobrym przyjacielem, który, podobnie, jak Artur potrafi wytknąć moje złe czyny i pomóc, kiedy trzeba. Aga tak samo, chociaż ją znam z Internetu przez pewną stukniętą dziewczynę (ale to opowieść na inna chwilę). Bardzo się cieszę, że mogę czasami napisać i porozmawiamy. Gorzej z Justyną, którą znam ze studiów. Ona jest bardziej zamknięta i poblokowana niż ja jestem, ale myślę, że pewnego dnia się otworzy.

A Wy macie pewnego rodzaju postanowienia lub zadajecie sobie pytanie "Kim chcecie być"? Jeśli tak, to zapraszam tutaj do dyskusji i ewentualnego wypowiedzenia się. Z góry, od razu przepraszam, jeśli ktoś przebrnął przez tekst i się zanudził na śmierć.

PS. W niektórych imionach (Artur i Mashi) dostali ode mnie link. Odsyłam Was na ich deviantARTA, a co! Rozreklamuję trochę. ;)
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Re: Kim chcę być

Post autor: Izzy »

A, i dedykacja oraz podziękowania należą też się Lone Starowi oraz Calerowi Glerowi, chociaż oni pewnie tego nigdy nie odczytają. Przygoda, która była z Wami w wakacje 2006 roku była jedną z najlepszych w moim życiu. Mam nadzieję, że Wy też to dobrze wspominacie. :)
I Kondi oraz Waldi Mors, Wy również byliście częścią wspaniałej historii, która wówczas została zapisana w naszych życiach.
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasza Twórczość”