#5. Faites Quelque Chose De Savoureux

Obrazek
Czy powiedzenie słowa "cięcie" na planie filmu o Rewolucji Francuskiej będzie odpowiednie? Czy Ludwik XVI lubił modę na sukces? Czy Francuzi już w osiemnastym wieku mieli tendencje do poddawania się? Czy Napoleon lubił świntuszyć? A może po prostu był prosiakiem? Czy Janusz Korwin-Mikke potrafiłby zmasakrować samego Maximiliena de Robespierre? I kto i jakim prawem pozwolił lewicy ściąć połowę kraju na gilotynie?
Przed nami Viva la Revolución!
Awatar użytkownika
Lilyness
Córka Gwiazd

#5. Faites Quelque Chose De Savoureux

Post autor: Lilyness »

To zadanie bardziej dla osób lubiących gotować.
Chodzi o stworzenie poprawy, która będzie jednocześnie smaczna i jednocześnie będzie mieć wygląd czegoś, wyśmiewającego politykę władcy, a możliwe że nawet i każącej mu skończyć ze sobą.

Maksymalne poparcie: 1300
Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Naklejki: 17

Re: #5. Faites Quelque Chose De Savoureux

Post autor: Czarnoksieznik »

Pssst! Przekupiłem królewskiego kucharza, by dzisiejszy obiad króla ułożył na talerzu w ten właśnie sposób... hihihi... szubienica z kurczaka i zrazów...
Obrazek
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Czas na moje danie. Nazywam to "Ścięte danie". Hehehe.
Spoiler:
Danie zrobione z czterech kabanosów, ułożonych na kształt prostokąta i dwóch serów, pokrojonych tak jak widać na obrazku. Dodatkowo wszystko pływa w sosie pomidorowym, tak czerwonym jak krew. Smacznego!
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Lilyness
Córka Gwiazd

Czarnoksieznik pisze:Pssst! Przekupiłem królewskiego kucharza, by dzisiejszy obiad króla ułożył na talerzu w ten właśnie sposób... hihihi... szubienica z kurczaka i zrazów...
Obrazek

Poparcie +780 osób.
Awatar użytkownika
Lilyness
Córka Gwiazd

Kretes102 pisze:Czas na moje danie. Nazywam to "Ścięte danie". Hehehe.
Spoiler:
Danie zrobione z czterech kabanosów, ułożonych na kształt prostokąta i dwóch serów, pokrojonych tak jak widać na obrazku. Dodatkowo wszystko pływa w sosie pomidorowym, tak czerwonym jak krew. Smacznego!
Poparcie +780 osób.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Viva la Revolución!”