Znacie książki Ricka Riordana ?

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Naklejki: 3

Re: Znacie książki Rick'a Riordan'a ?

Post autor: Jimmi Strona »

Książki Riordana są genialne :D ostatnio zacząłem czytać HoH i moim zdaniem serie Percy Jackson, oraz Olimpijscy Herosi są najlepszymi sagami na amerykańskim rynku :)
Avatar został wykonany przeze mnie.
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

Jestem w trakcie "Bitwy w Labiryncie" i bardzo lubię tę serię :D .
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Naklejki: 3

Post autor: Jimmi Strona »

Ja ostatnio zacząłem czytać Dom Hadesa, lecz Olimpijscy Herosi nie są tak wspaniali jak seria Percy Jackson.
Avatar został wykonany przeze mnie.
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

Skończona Bitwa. Teraz Ostatni Olimpijczyk :!: ! Ciekawe cóż się tam stanie :) .
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Odswiezam.
Jestem właśnie po ''Ostatnim Olimpijczyku'' i muszę stwierdzić, że seria tych książek mi się spodobała. Była zaskakująca, ciekawa i nie żałuję, że po nią sięgnąłem. Zamierzam przeczytać kontynuacje czyli ''Olimpijscy Herosi'', ale to w swoim czasie. Co do ''Kronik Rodu Kane'' to przyznam, że nie wywarły na mnie pozytywnego wrażenia, nie przeczytałem całej pierwszej części, bo wydawała mi się zbyt psychiczna i chaotyczna. Ale nie skreślam tej serii, być może kiedyś do niej wrócę.
Pozdrawiam i polecam.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

Api pisze:Percy'm
apostrofy wstawiamy tylko po głoskach niewymawianych

moja siostra jara się rzekomą serią i z tego co widziałem to nie mogę dobrych słów powiedzieć, szczególnie jeśli spojrzy się na "fanfiction" w najgorszym tego słowa znaczeniu
czemu wasz fandom jest tak rakowy?
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Api pisze:Dlaczego ,,Kroniki'' Ci się nie podobały? Pytam, bo ja uważam je za świetne, nawet lepsze od serii o Percy'm Jacksonie.
Nie podobał mi się sposób opowiadania historii (poprzez nagrania) oraz chaotyczność. Wszystko szybko się działo, a przy tym było tak dziwnie, że nie mogłem się połapać co, gdzie, jak i kiedy. Ostatecznie zakończyłem na 150 stronie, ale nie skreślam tej serii, może kiedyś ponownie spróbuję ją przeczytać.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
ODPOWIEDZ