Epizody w RIC

Obrazek
Czy czaru Sen można użyć przed operacją zamiast narkozy? Czy Drób Chaosu odlatuje na zimę? I czy Bobromir zostanie zabity przez orki? Tu rozmawiamy o trzeciej części przygód Reksia."
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kret2
Bywalec Nory

Epizody w RIC

Post autor: kret2 »

Czy można ściągnąć epizody do RIC, albo pozamieniać pliki tak jak w RIWC?
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Re: Epizody w RIC

Post autor: Autor8 »

Oczywiście, że się da, wszystko się da. Aczkolwiek Aidem tego nie zrobiło, nie dało łatki, nie dało instrukcji etc... Wątpię by ktoś na forum znał na tyle się na programowaniu by zrobić menu takie jak w RiWC.

P.S. Wątek powinien być w dziale o RiC...
takijeden
Norman

Re: Epizody w RIC

Post autor: takijeden »

Sądzę, że gdyby autorzy mogli, to by zrobili epizody, jak w Wehikule, ale ta gra jest tak skonstruowana, że za każdym razem inaczej się toczy (zależy to również od gracza) więc za trudne byłoby zrobienie osobnych epizodów z jakimś już gotowym przejściem reszty gry przez kogoś i to w jakiejś ustalonej kolejności. Jednak możesz po prostu co jakiś czas zapisywać grę na osobnych zapisach i będziesz mieć "epizody" (ja tak zrobiłem).
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Reksio i Czarodzieje”