Ekstraklasa 2013/2014

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ

Kto zostanie mistrzem Polski?

Czas głosowania minął sob, 31 maja 2014, 13:54

Cracovia
1
9%
Górnik Zabrze
0
Brak głosów
Jagiellonia Białystok
0
Brak głosów
Korona Kielce
0
Brak głosów
Lech Poznań
5
45%
Lechia Gdańsk
0
Brak głosów
Legia Warszawa
1
9%
Piast Gliwice
0
Brak głosów
Podbeskidzie Bielsko-Biała
0
Brak głosów
Pogoń Szczecin
3
27%
Ruch Chorzów
0
Brak głosów
Śląsk Wrocław
1
9%
Widzew Łódź
0
Brak głosów
Wisła Kraków
0
Brak głosów
Zagłębie Lubin
0
Brak głosów
Zawisza Bydgoszcz
0
Brak głosów

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Ekstraklasa 2013/2014

Post autor: Kretes102 »

Jak wiemy wczoraj ruszył nowy, odmieniony sezon Ekstraklasy. Tym razem nie będzie 30 kolejek, tylko 37. Na końcu będzie to podzielone na dwie grupy: mistrzowską i spadkową. Jak myślicie, kto zostanie tym razem MP w piłce nożnej? Czy będzie kolejna niespodzianka jak w zeszłym roku zrobił Piast Gliwice, ówczesny beniaminek Ekstraklasy i awansował do ligi Europy. A może macie pomysł jak sobie poradzi Legia w eliminacjach LM a jak Lech, Śląsk i Piast w eliminacjach LE? To wszystko tutaj, w tym temacie.
Ostatnio zmieniony ndz, 21 lip 2013, 12:47 przez Kretes102, łącznie zmieniany 3 razy.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Kontakt:

Re: Ekstraklasa 2013/2014

To chodzi o ten sezon. Więc po tym sezonie, temat zamykamy.
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

Jestem z Krakowa,ale trzymam za Cracovią(swoją drogą, dziś ide na mecz z piastem :twisted: ). Sezon wygra Legia lub Śląsk czy Lech.Wisła spadnie,ale nie dlatego że jej nie lubię tylko dlatego, że nie grają nawet na poziome 1.ligi.
PS.Piast jeszcze nie jest w lidze europy tylko eliminacjach.
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Kontakt:

Powiem tyle: Lech Poznań i Cracovia rządzą! Wisła, jak powiedział Lobon, powinna spaść. Ale w Ekstraklasie liczą się tylko dwie drużyny: Legia i Lech. Kto wygra? Zobaczymy. Aha, a dziś mecz Lecha z Ruchem. Lech wygra!
Awatar użytkownika
Paki
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Paki »

Ja głosuję na Lech Poznań. No Cracovia też... I może legia Warszawa.
Obrazek
ODPOWIEDZ