Końcówka napisów (spoiler)

Obrazek
Co by się stało, gdyby świat wyglądał inaczej niż we właściwych przygodach? Kim jest Komentator i dlaczego irytował? Dlaczego Kretes był zły, a potem dobry? Dlaczego Reksio miał wiele dziewczyn? Tutaj poznasz odpowiedź na alternatywną wersję przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
takijeden
Norman

Końcówka napisów (spoiler)

Post autor: takijeden »

Witam. Ostatnio (właściwie dzisiaj) wychodząc z RiKWA! postanowiłem obejrzeć całe napisy końcowe łącznie z ofertą AM. Oglądam... oglądam... i nagle patrzę, a tu dodatkowy filmik! Maldurf, Jean Paul, Kretti i Blubb wychodzą z nory z narzędziami. Tutaj możemy zauważyć, że wychodzą z nory Molly i Kretesa! Czy nie powinni być n Kretonie?! Skąd się tam wzięli?!
W tym temacie chcę podyskutować właśnie o tym.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
takijeden
Norman

Re: Końcówka napisów (spoiler)

Po namyśle uznaję, że spoiler to tutaj za mocne słowo. W końcu wystarczy mieć RiKWA! żeby to zobaczyć.

Teraz a propos tego wyjścia.
Sądzę, że może była to aluzja do ekipy z VNS robiącej coś w piwnicy Kretesa - Miasto Sekretów - nową przygodę.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
Spoiler:
opipiter11
Roz-krecony

Post autor: opipiter11 »

Doktor pisze:Ja sądze że poszli budować monolit wraz z Kornelkiem.
Bo ja wiem? Może tak,albo sami coś zbudowali! Może coś co było w następnych częściach,ale nie koniecznie monolit.
Ja tam zawsze myślałem ,że w nocy kradną tą grę :mrgreen:
takijeden
Norman

Może chodzi tu o ekipę przenoszącą się z Aidem Media do Very Nice Studio?

Spoiler:
opipiter11
Roz-krecony

Post autor: opipiter11 »

takijeden pisze:Może chodzi tu o ekipę przenoszącą się z Aidem Media do Very Nice Studio?
Dobrze kombinujesz.Też prawdopodobne .
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

takijeden pisze:Może chodzi tu o ekipę przenoszącą się z Aidem Media do Very Nice Studio?
Wątpię. Tu raczej po prostu chodzi o to, że wychodzą oni z nory Kretesa, no bo wyłączamy grę. Jak zapewne wiecie jak się przyciśnie na klawiaturze P, jest pauza. A w paru pauzach oni są... :roll: Wiecie pewnie też, że w RIKwA jest paru bohaterów danej przygody... :D

Załączam screen z końcówki RIKwA:
Obrazek
Awatar użytkownika
Burak Chrumburak
Starszy Norman

Post autor: Burak Chrumburak »

Ja tej scenki długo nie widziałem, bo zawsze pomijałem "naszą ofertę"
Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
Awatar użytkownika
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kretonpodziemny »

Kretoni byli jedynymi postaciami w pauzie, którzy pojawiali się za bohaterami, którzy mówili, czyli prawdopodobnie byli tam naprawdę i coś majstrowali - pewnie nową grę o Przygodach Reksia, ale raczej TTW, niż RiMS. W RiMS już nie mieli takiej mocy sprawczej.
Fajnie, że pokusili się w tej części o taką "scenę po napisach" - rok przed Iron Manem. Zawsze mnie intrygowała co miała oznaczać, ale póki co pan Hrynkiewicz nie udzielił na to pytanie odpowiedzi.
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
ODPOWIEDZ