Zgadnij to/Riddle that !

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ

_

Mam
3
50%
Nie mam
1
17%
Świetne
1
17%
Nudne
0
Brak głosów
Łatwe
0
Brak głosów
Trudne
1
17%
Śmieszne
0
Brak głosów
Głupie
0
Brak głosów

Liczba głosów: 6

easy
Roz-krecony

Zgadnij to/Riddle that !

Post autor: easy »

Kojarzycie gierkę? Zestaw łamigłówek na androida.
25 zagadek, różnej trudności. Ja mam problem z 15. Pomoże ktoś?
Co o tym sądzicie?

Jak dla mnie bardzo "fajna". Niektóre zadania naprawdę trudne, niektóre łatwe. Dobre na nudę, aczkolwiek, często trzeba np.: sprawdzić w Googlach, albo przypatrywać się przez parę minut. Oceniłbym 9/10 pod wzgędem trudności, pod względem "ciekawości" 8/10. Co by tu jeszcze...
Pozdrawiam kolorowo.
W kolorze.
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Re: Zgadnij to/Riddle that !

Post autor: Autor8 »

Jest, przewińcie Tablice Chwały do końca. Tak, Autor8 :D
9/10
Easy, musisz kliknąć kolesia w paski, obok siatkarek i sedziego. Wpisz tam Waldo
easy
Roz-krecony

Post autor: easy »

Wiem już dawno to zrobiłem. Po prostu trzeba włączyć dźwięk w telefonie i kliknąć play, wtedy można usłyszęć"where is wally", apotem trza wpisać jego drugie imię(które tak naprawde jest oryginalną/pierwotną wersją wally'ego).
Nie ma mnie na tablicy chwały,bo nie miałem internetu,żeby się wpisać, a potem gierkę usunąłem. Czekamna drugą część.
Pozdrawiam kolorowo.
W kolorze.
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

@lekki odkopik...

Niedawno wyszedł sezon 3. Niestety, nie mogłem przejść 10 poziomu i wpisywałem propozycje od Wujka Google, za co ostatecznie cofnięto mnie do pierwszego lvl sezonu 3. Chociaż na początku mówią, że nie musisz wszystkiego umieć i Google może być przydatny. -,-.
ODPOWIEDZ