Liga Mistrzów 2012/2013: Półfinały

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tramer297
Się Odezwał

Liga Mistrzów 2012/2013: Półfinały

Post autor: Tramer297 »

Tak sobie pomyślałem że zrobię ten temat bo ta edycja LM jest świetna.

Real Madryt - Borrusia Dortmund
Tutaj stawiam na Real. Są w lepszej formie niż w fazie grupowej. Gdyby nie sędziowie to Real grałby z Malagą a przynajmniej ja tak uważam. Ronaldo jak na razie król strzelców LM (11 goli w 10 meczach). No ale Galatasaray w 1/4 finału niezłe piekło Realowi urządzil (Sneijder i Drogba) i uważam że Turcy mogli wygrać ten ćwierćfinał.
FC Barcelona - Bayern Monachium
Jakbym miał stawiać na kogoś to Bayern. Mają silniejszy zespół (Kross, Ribery, Gomez, Mandźukić, Neuer, Dante, Schwinsteiger, Muller...) niż Barcelona w której wszystko opiera się a Messim. Chociaż ostatnie mecze ligowe udowodniły coś innego (Messi złapał kontuzję w meczu ćwierćfinałowym z PSG) - jego koledzy poradzili sobie bez niego.

Stawiam finał Real - Bayern. A wy?
Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei,
Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei.
Chipul tau si dragostea din tei,
Mi-amintesc de ochii tai.
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Re: Liga Mistrzów 2012/2013: Półfinały

Post autor: Lobon »

W końcu ktoś się interesuje piłką :D . Ja stawiam Real-Bayern.Borussia ma pojedynczy przebłysk, cud taki jak z Malagą się 2 razy nie zdarza. Real wygra spokojnie choć na SIGNAL IDUNA PARK może być gorąco.Bayern jest na fali, Barca przegra, ale o włos. Tito to nie Gaurdiola, Valdes to nie Neuer.
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

A oto wyniki pierwszych meczów:
Real Madryt-Borussia Dortmund: 1:4 :mrgreen:

Football Club Barcelona-Bayern Monachium: 0:4 :shock:

Gdyby to były ostateczne wyniki to finał mamy Bayern-Borussia.

Wiadomo jednak, że Barcelona wygra na swoim terenie. I wtedy mamy finał Barcelona-Borussia. Na inny w ogóle nie liczyłem. Barcelona to najlepsza drużyna świata. Jest ona zbudowana z najlepszych piłkarzy świata. Real zaś jest napędzany tylko przez Ozila.
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

Autor8 pisze:A oto wyniki pierwszych meczów:

Wiadomo jednak, że Barcelona wygra na swoim terenie. I wtedy mamy finał Barcelona-Borussia. Na inny w ogóle nie liczyłem. Barcelona to najlepsza drużyna świata. Jest ona zbudowana z najlepszych piłkarzy świata. Real zaś jest napędzany tylko przez Ozila.
Widze że sie nie znasz na futbolu. Gdybyś oglądał mecz Bayern-Barcelona wiedziałbyś że Barca nie gra na poziome Bayernu i nawet Messi nic nie zrobi. Nienawidze jej a dlaczego? Zobaczcie co jej piłkarze robią gdy przegrywają. Co do twojej wypowiedzi z Ozilem to mnie DOBIŁEŚ. Real napędzany przez Ozila? Ozil w meczu z Borussia nie istniał a jeśli jest Real przez kogoś napędzany to NAPEWNO PRZEZ CR7. Real musi wygrać 3-0 a Barca 5-0. Masz stare wiadomości.
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
Tramer297
Się Odezwał

Post autor: Tramer297 »

Autor8 pisze:A oto wyniki pierwszych meczów:

Em... Wolę się nie wypowiadać bo już to zrobił Lobon.

A tak przy okazji Barcelona przegrała tak wysoko bo Vilanova nie robił zmian, Barta to poziom drugiej ligi, Messi nie był sobą a Pedro i Sanchez to drewno.
Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei,
Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei.
Chipul tau si dragostea din tei,
Mi-amintesc de ochii tai.
ODPOWIEDZ