Jakiś tydzień temu na forum padły komentarze dotyczące Angielskich napisów w grze. Komentarze również dotyczyły zmienienia już Przygód Reksia. Tego klimatu, Polskiej gry przygodowej . Jeden post Usera a zaczęła się dyskusja na ten temat. Oczywiście wspominanie czemu AidemMedi zależy tak na dobrej ocenie obcokrajowców. Angielskie napisy były już w ,,Reksio i Miasto Sekretów Limited Editor " . Czyli widzimy już że cała seria będzie nimi obsypana... Nie rozumiem Polska firma a Angielskie napisy... Dlatego pomyślałem że my Polacy powinniśmy nawrócić firmę do tego że tu też są fani z Polski. Że nam także zależy na Reksiu . Dlatego powysyłałem na początku wiadomości do userów którzy napisali co o tym sądzą. Oczywiście odpowiedzieli że też jest tu coś nie tak...Zgodzili się dołączyć do tak zwanej ,,grupki " osób (jak to ująć ?) którzy też myślą tak samo o tych angielskich napisach w tle. Potem wysłałem również do innych userów ... Prawie wszyscy którzy mi odpowiedzieli mieli te same myśli ( mówiąc prawie chodzi mi że tylko jedna osoba była na nie). Oczywiście te napisy nie przeszkadzają w czasie grania, ale trochę dziwią. Potem dostałem post aby założyć ten temat. A więc powstał. A i jeszcze moim celem było zebrać dużo osób i napisać coś o tym do Babci Reksia oraz może potem do AidemMedi. Bo im nas jest więcej tym większa nadzieje się uda. Ale gra powstaje więc czas płynie... Piszcie co o tym sądzicie oraz czy jesteście za tej akcji...
Dziękuję, za chwilę uwagi.