Mini-konkurs na budowę levelu w UFO

Obrazek
Co by się stało, gdyby świat wyglądał inaczej niż we właściwych przygodach? Kim jest Komentator i dlaczego irytował? Dlaczego Kretes był zły, a potem dobry? Dlaczego Reksio miał wiele dziewczyn? Tutaj poznasz odpowiedź na alternatywną wersję przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Mini-konkurs na budowę levelu w UFO

Post autor: Dawid6 »

Chciałbym zrobić taki mały konkurs - na budowę levelu w UFO. Trzeba wejść w C:\Program Files\AidemMedia\Reksio i Kretes w Akcji\dane\game\przygoda\rtype\bazy i w pliku struktura_bazy jest napisane jak zrobić level. W innych plikach - baza1-baza12 - są przykłady levelów (levele z gry). Levele proszę przesyłać na mój e-mail do 22 lipca 2011 r. Nagrody to:
-awatar,
-sygnatura,
-napisanie sobie w podpisie, że jest się zwycięzcą (ja też napiszę potwierdzenie kto wygrał w swoim żeby np. jakiś spamer sobie nie napisał).
Prosze brać udział :D
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Re: Mini-konkurs na budowę levelu w UFO

Post autor: Kacper98 »

Lol, ty myślisz że tłumy będą chciały brać udział ? Żałosne, tak samo jak organizacja. :| Brak mi słów...
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Jak weźmie jedna osoba to będzie zwycięzcą :D A poza tym nawet jak nie to będzie to alternatywa dla kreatora w SHiKN - ludzie będą się bawić.
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
mysliwy112
Roz-krecony

Post autor: mysliwy112 »

Myślę, że ten konkurs to świetny pomysł.
Jako że nie znam Twojego e-maila to zostawiam plik tutaj.
Spoiler:
Z góry przepraszam za lekkie przekroczenie terminu, jednak mam nadzieję, że praca zostanie przyjęta.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Uch, no dobrze, w związku z niską frekwencją przez te kilka lat przedłużam termin do 22 stycznia 2019 r.
E-mail miałem w podpisie, ale nie mam, co dziwne. Zaraz go dodam, tymczasem proszę dla następnych chętnych:
[UPDATE: termin wysyłania prac minął]
Wysyłanie zgłoszeń mailem ma na celu zmniejszenie prawdopodobieństwa plagiatu. Twoja praca, mysliwy, może już zostać tutaj, ale następnych chętnych proszę o przesłanie zgodnie z zasadami. I przy okazji napisanie o tym w temacie.
Tym kolorem moderuję.
ODPOWIEDZ