Moje tycie forum

Obrazek
Tutaj każdy może stworzyć własną zabawę, konkurs lub coś innego. Uwaga na głowy - część rur jest pęknięta!
Zablokowany
Awatar użytkownika
mwarw
Roz-krecony

Moje tycie forum

Post autor: mwarw »

To moje małe forum o Reksiu:
jeśli masz czas kliknij tutaj

PRZYPOMINAM: Umieszczaj swój temat we właściwym dziale! :)
Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url]
PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Re: Moje tycie forum

Post autor: nieznany »

Widzicie... Teraz się pseudofora o Reksiu mnożą.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
mwarw
Roz-krecony

:evil: [złość] o czym ty mówisz, forum to forum, to, że nieoficjalne nieoznacza, ża "pseudo [/złośc]
Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url]
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

To forum jest tym najstarszym i najważniejszym, inne to zawsze tylko podróbki. Spójrz na którąkolwiek podróbkę, zawsze zrobiona podobnie. A fanów Reksia jest za mało, by się rozpraszali na kilka for. I, na kopiec kreta, na takich forach mogą sobie zakładać konta spamerzy, wyrzuceni z forum. Nie koniec na tym: mogą tam obejmować wysokie stanowiska, np. moda.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

Samo forum na fora.pl jest już pseudo.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
mwarw
Roz-krecony

nieznany pisze:To forum jest tym najstarszym i najważniejszym, inne to zawsze tylko podróbki. Spójrz na którąkolwiek podróbkę, zawsze zrobiona podobnie. A fanów Reksia jest za mało, by się rozpraszali na kilka for. I, na kopiec kreta, na takich forach mogą sobie zakładać konta spamerzy, wyrzuceni z forum. Nie koniec na tym: mogą tam obejmować wysokie stanowiska, np. moda.
a atin... to znaczy @tin założył konto na forum ril... to znaczy Kari-Maty-Hari się proprawił...
Ostatnio zmieniony sob, 2 kwie 2011, 15:01 przez mwarw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sergio
Bywalec Nory

Post autor: Sergio »

Rzeczywiście... Tam nie spamuje.
Awatar użytkownika
mwarw
Roz-krecony

no pewnie, że nie spamuje więcej nawet zasłużył na tytuł szanownego pana moderatorera (tak jak ja :P )
Awatar użytkownika
mwarw
Roz-krecony

no pewnie, że nie spamuje więcej nawet zasłużył na tytuł szanownego pana moderatorera (tak jak ja :P )
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Post autor: Luk »

To forum odtrąca ilością błędów ortograficznych. Po co robić fora o Reksiu, ja was nie rozumiem. A czemu robicie na fora.pl? jun.pl to praktycznie to samo, ale ma dużo więcej opcji i ogólnie jest lepsze.
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Post autor: Rdusiu25 »

Luk ma racje na forum.pl nie mogłem zrobić forum.A na jun.pl tylko minuta.
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Post autor: Przybysz »

mwarw pisze:To moje małe forum o Reksiu:
jeśli masz czas kliknij tutaj
Witam!
To jest niestety z Twojej strony wysoce daleko posunięte samouwielbienie ażeby nazywać swoje forum - twórczością, z którą to w moim przekonaniu nie ma nic a nic wspólnego. Jest to po prostu przeciętne forum internetowe, jak wiele - nieudolne naśladownictwo tego forum wynikające przede wszystkim z twojej chęci bycia administratorem tudzież modem. Zarejestrowani userzy także zdają sobie z tego sprawę i mam przeczucie graniczące z pewnością, że wszyscy oni mają też konta na tym forum i biorą udział w tej kiczowatej grze, bo ona daje im pewne urozmaicenia, aczkolwiek niewielkie i do tego wspomnianą już satysfakcję z bycia modem. W rzeczywistości jednak jest to taka zabawa w to "co by było gdybym był modem na forum Przygód Reksia".

Ja nie mam nic przeciwko ale taka reklama może się znaleźć w kanałach, a nie w dziale z twórczością, zwłaszcza że jest to amatorskie forum a założyć je może każdy.
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Awatar użytkownika
mwarw
Roz-krecony

Traktor pisze:Samo forum na fora.pl jest już pseudo.
oficjalne forum mego miasta jest na fora.pl
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

Widocznie ich informatycy mają inteligencję na poziomie Pawlarzondzi i nie potrafią zrobić normalnego forum.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
Don Basilio
Norman
Kontakt:

Post autor: Don Basilio »

WYSTĄPIŁ PROBLEM Z ŁADOWANIEM FORUM
Informacje
Data dołączenia na forum:
26 paź 2016
Poprzednie nicki: dareksio, Gustaw Rapier
Hurricane to głupie dziecko neo