Gazetka by Agataa

Obrazek
Tu wstawiamy prace wykonane przez nas, związane z kreatywnością. Częsta aktywność mile widziana.
ODPOWIEDZ

Co wolisz ?

Dłuższe wywiady, mniejsza czcionka
5
63%
Krótsze wywiady, większa czcionka
3
38%
Brak wywiadów
0
Brak głosów

Liczba głosów: 8

Agataa
Norman

Gazetka by Agataa

Post autor: Agataa »

Wydanie 1 gazetki
Obrazek
Proszę o komentarze.
Przepraszam za małą czcionkę w wywiadzie. W następnych postaram się robić większą, ale wtedy wywiady będą krótsze.
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Re: Gazetka by Agataa

Post autor: Przybysz »

Agataa pisze:Wydanie 1 gazetki

Przepraszam za małą czcionkę w wywiadzie. W następnych postaram się robić większą, ale wtedy wywiady będą krótsze.
A co to ma do rzeczy? Przecież możesz zrobić gazetkę tak długą jak chcesz i z taką czcionką jak chcesz. Nic nie jest tu przeszkodą.

A wywiad bardzo ubogi i właściwie nie zawiera nic, choć szczerze mówiąc nie spodziewałem się nic ciekawego. Nic specjalnego. Parę kilka krótkich pytań. Nie ma empatii, rozmowy, czegoś ciekawego, nudno, szaro, ramowo, beznadziejnie. I źle to jest w ogóle zrobione. Powinnaś zapisać w png zaraz po zrobieniu. Popatrz jak wygląda w jpg - kiepsko, bo niewyraźnie - najbardziej to po lewej.

Jakby co to ja zawszę mogę udzielić wywiadu :wink:

Zobaczymy co pokażesz później bo wywiad słaby, jakość słaba, kawał stary, a newsy też suche. :|
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Tadek Pogromca
Się Odezwał

Post autor: Tadek Pogromca »

Może ogarnij czcionkę na bardziej czytelną na jakimś lepszym tle żeby można było coś przeczytać, bo nie każdy ma dobry wzrok.
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu

Post autor: spidi »

No cóż , gazetka fakt zbyt krótka, wywiad okrojony, szkoda że nie mogłem się popisać :(. Ale nie martw się wstawiaj nowe części oby były lepsze.
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Agataa
Norman

Post autor: Agataa »

Zrobiłabym większą, ale nie mogłam powiększyć okna w paintcie :x
A może ktoś zna jakiś program, w któym byłoby lepiej robić taką gazetkę :) ?
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

8/10 powód: jak chcesz już robić takie gazetki to dodaj do nich czegoś na przyklad: wstawiaj troche większe wywiady i obrazki. na przykład hooby albo avatary tyvh z którymi robiłaś wywiady. tak jak @tin.
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Przybysz
Lider Podziemia

Post autor: Przybysz »

GIMP Openoffice - jest tego naprawdę sporo, dużo więcej. Najlepiej w gimpie bo jest bardzo zaawansowany (darmowy) tylko musisz się obyć z tym programem.

W paincie powinnaś móc normalnie powiększać okno, nie rozumiem jak nie możesz!

Wydaje mi się że choć gimp jest bardzo dobry to nie będziesz sobie dawała rady z początku. Paint masz normalny czy na WIN7?
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Awatar użytkownika
Sergio
Bywalec Nory

Post autor: Sergio »

Chodzi o to, że Paint ma pewien limit powiększania okna.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

I znów się zawodzę. Jak to się dzieje, że ilekroć ktoś się zabiera za gazetkę (atin wcale nie był pierwszy), to zawsze musi coś spartaczyć? Do poprawy: kolorystyka, czcionka, kwestia grafik, dowcipów, linii, odstępów... Wszystko. Bardzo mi przykro, ale nie dam pozytywnej oceny: 2/10 za chęci.
PS: Kurczę, jeśli nikt nie zrobi solidnej gazetki, to sam się za nią zabiorę...
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasza Twórczość”