=No i jeszcze zepsutego NESA
Jakie macie konsole?
- @tin
- Bardzo Stary Norman
Jakie macie konsole?
Ja mam WII i PSP.
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' 
Avek wykonany przez AdamMaga.
- Luk
- Lider Podziemia
Nie wiem po co wam te konsole
. Lepszy jest zwykły komputer, ja żadnej takiej konsoli nie mam. Gry są na to droższe. Szkoda tylko, że niektóre gry wydają tylko na konsole, a na PC w ogóle. Jedyna sytuacja dzięki której mógłbym mieć taką konsolę, to wygrana w jakimś konkursie, w którym nagrodą jest taka konsola. Mój kolega z dwa miesiące temu kupił Xbox360, ale okazało się, że nie starczy mu kasy na grę, którą chciał i teraz z miesiąc zbiera na FIFĘ 2011.
- @tin
- Bardzo Stary Norman
PO CO
Frog98 pisze:Dwa zepsute GameBoy Color, GameBoy Advance (Drugiego zgubił mój brat), PS3 (z możliwością grania niektórych gier z PS2) i 3 PSP.
Po co ci trzy PSP?
- @tin
- Bardzo Stary Norman
Luk pisze:Nie wiem po co wam te konsole. Lepszy jest zwykły komputer, ja żadnej takiej konsoli nie mam. Gry są na to droższe. Szkoda tylko, że niektóre gry wydają tylko na konsole, a na PC w ogóle. Jedyna sytuacja dzięki której mógłbym mieć taką konsolę, to wygrana w jakimś konkursie, w którym nagrodą jest taka konsola. Mój kolega z dwa miesiące temu kupił Xbox360, ale okazało się, że nie starczy mu kasy na grę, którą chciał i teraz z miesiąc zbiera na FIFĘ 2011.
Mówię ci komputer nie jest lepszy!Bo czego nie ma konsola co ma komputer?Ja mam WII i PSP i są rewelacyjne!Na komputerze gram tylko w Reksie i Gta IV no i Saints Row 2,i jeszcze The Sims 3 (Ale na WII też są).
Choć prawda to prawda na konsole gry są droższe,Mario Party 8 na WII kupiłem za 280 zł!No ale wiesz gry muszą być droższe bo konsola jest tania WII kosztuje 1000 zł i gry są droższe,komputer kosztuje 10 tysięcy a gry są tańsze,oczywiście są tańsze komputery ale dobre komputery zaczynają się dopiero od 10 tysięcy mój kosztował 21 tysięcy i jest git wszystkie gry chodzą,ale ile to kasy?A konsola to 1000 zł,ale ile to kasy na gry idzie!? No a więc chyba komputer i konsola są równe cenowo.
Ale np.na WII mogę sobie machać WII-Pilotem a na kompie nie.
A przy okazji zapraszam serdecznie na mój kanał YouTube AtinChannel!
http://www.youtube.com/user/atin5555?feature=mhum
- Funciek
- Starszy Norman
Luk pisze:Nie wiem po co wam te konsole. Lepszy jest zwykły komputer, ja żadnej takiej konsoli nie mam. Gry są na to droższe. Szkoda tylko, że niektóre gry wydają tylko na konsole, a na PC w ogóle. Jedyna sytuacja dzięki której mógłbym mieć taką konsolę, to wygrana w jakimś konkursie, w którym nagrodą jest taka konsola. Mój kolega z dwa miesiące temu kupił Xbox360, ale okazało się, że nie starczy mu kasy na grę, którą chciał i teraz z miesiąc zbiera na FIFĘ 2011.
Może i tak. Ale czy na notebooku wygodnie się gra nie siedząc przy stole? Czy bez problemowo i bez instalacji czegokolwiek połączyłbyś bezprzewodowo dwa kompy by pograć multiplayer? I czy miałbyś funkcję "Remote connection" (czyli, że jeśli koleś nie posiada gry to odpalasz na jednym urządzeniu i na obydwóch gracie)?
Czy na kompie można grać interaktywnie? (nie mam na myśli Guitar Hero). Na takim Wii masz na przykład grę, w której się dyryguje orkiestrę. Wystarczy stanąć przed telewizorem i ruszać wii-lotem by dyrygować.
Można też strzelać tak jak na Pegasusie (taka gra była, że się strzelało do kaczek i trzeba było taki pistolet mieć ;d to to samo).
No i źle nie jest
A co do gier, to można dostać większość po niższej cenie (jeden koleś kupił na bazarze 3 gry na ps2 za piątaka).

-
Christopf553
- Roz-krecony
atin5555 pisze:
Mówię ci komputer nie jest lepszy!Bo czego nie ma konsola co ma komputer?Ja mam WII i PSP i są rewelacyjne!Na komputerze gram tylko w Reksie i Gta IV no i Saints Row 2,i jeszcze The Sims 3 (Ale na WII też są).
Choć prawda to prawda na konsole gry są droższe,Mario Party 8 na WII kupiłem za 280 zł!No ale wiesz gry muszą być droższe bo konsola jest tania WII kosztuje 1000 zł i gry są droższe,komputer kosztuje 10 tysięcy a gry są tańsze,oczywiście są tańsze komputery ale dobre komputery zaczynają się dopiero od 10 tysięcy mój kosztował 21 tysięcy i jest git wszystkie gry chodzą,ale ile to kasy?A konsola to 1000 zł,ale ile to kasy na gry idzie!? No a więc chyba komputer i konsola są równe cenowo.
Komputera za 21. tys. hahahaha. Może super wydajny workstation dało by się złożyć ale normalnego deskopa nie , bo nawet gdybyś wziął najlepsze części do deskopów ( GTX 480 , ASUS rampage III , najnowszy Gutflow itp.) to by tyle nie wyszło (a może chodziło ci o 21 tys. groszy XD) . A komputer , na którym pójdą ci wszystkie gry (DIRT 2, GTA 4 , Metro 2033)(chyba że oczekujesz 100 fps w cysisie) złożysz za ok. 4 tys , a dla przeciętnego kowalskiego wystarczy taki za 2,5 tys.
- @tin
- Bardzo Stary Norman
Co ty ?
Christopf553 pisze:atin5555 pisze:
Komputera za 21. tys. hahahaha. Może super wydajny workstation dało by się złożyć ale normalnego deskopa nie , bo nawet gdybyś wziął najlepsze części do deskopów ( GTX 480 , ASUS rampage III , najnowszy Gutflow itp.) to by tyle nie wyszło (a może chodziło ci o 21 tys. groszy XD) . A komputer , na którym pójdą ci wszystkie gry (DIRT 2, GTA 4 , Metro 2033)(chyba że oczekujesz 100 fps w cysisie) złożysz za ok. 4 tys , a dla przeciętnego kowalskiego wystarczy taki za 2,5 tys.
Tu masz kompa za 27 tysiaków!
http://allegro.pl/moc-3d-12core-xeon-st ... 65595.html
- Rayman:)
- Roz-krecony
- Kontakt:
-
Christopf553
- Roz-krecony
Re: Co ty ?
To jest workstation -_-Tu masz kompa za 27 tysiaków!
http://allegro.pl/moc-3d-12core-xeon-st ... 65595.html
Przedstawiamy najwydajniejsza i najnowoczesniejsza platforme WorkSation dla profesjonalnych, wymagających grafików
- Frog98
- Działacz Podziemia
Re: PO CO
Mam dwóch braciatin5555 pisze:Frog98 pisze:Dwa zepsute GameBoy Color, GameBoy Advance (Drugiego zgubił mój brat), PS3 (z możliwością grania niektórych gier z PS2) i 3 PSP.
Po co ci trzy PSP?
@toppic: W pewnym sensie mam gdzieś na płytę gry z "Neo Geo"...
- Autor8
- Lord Protektor
- Naklejki: 100
Re: Jakie macie konsole?
@odkop
No, ja niestety nie mam zbyt dużo konsol. Kiedyś miałem Pegasusa, ale się popsuł koło 2004 i wyrzuciłem. Teraz mam tylko jedno PSP, które dość rzadko włączam. W sumie to chcę sobie kupić Nintendo 3DS, ale jeszcze się nie zdecydowałem. Wolę jednak mieć pewniak w postaci komputera, na którym nie dość, że można grać, to jeszcze można robić inne rzeczy. Ale no niestety coraz częściej gry są wydawane właśnie głównie na konsole, a konsol jest coraz więcej. A posiadanie ich wszystkich jest leciutką przesadą.
No, ja niestety nie mam zbyt dużo konsol. Kiedyś miałem Pegasusa, ale się popsuł koło 2004 i wyrzuciłem. Teraz mam tylko jedno PSP, które dość rzadko włączam. W sumie to chcę sobie kupić Nintendo 3DS, ale jeszcze się nie zdecydowałem. Wolę jednak mieć pewniak w postaci komputera, na którym nie dość, że można grać, to jeszcze można robić inne rzeczy. Ale no niestety coraz częściej gry są wydawane właśnie głównie na konsole, a konsol jest coraz więcej. A posiadanie ich wszystkich jest leciutką przesadą.
Ostatnio zmieniony pt, 11 wrz 2015, 17:21 przez Autor8, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdamMag
- Mag bezczelny
- Naklejki: 7
Re: Jakie macie konsole?
Posiadam konsolę siódmej generacji "PlayStation 3". Ja na niej nie gram, jedynie mój brat.
Dla mnie pełni jedynie funkcję odtwarzacza DVD i BlueRay.
Dla mnie pełni jedynie funkcję odtwarzacza DVD i BlueRay.