Komentarze do Komiksów

Dom spokojnej starości dla konkursów
Awatar użytkownika
Euresanda
Jeździec betoniarki
Naklejki: 5
Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)

Komentarze do Komiksów

Post autor: Euresanda »

Tutaj komentujemy komiksy uczestników konkursów :D.
Przypominam, że nie wolno komentować ich w temacie z komiksem ;).
Moderuję fioletowym.
Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
Awatar użytkownika
Duchman
Starszy Norman

Post autor: Duchman »

AdamMag- fajny komiks, 8/10 daję za niego.

plusy:
- grafika
- pomysł

minusy:
- burektor jakiś płaski
- kilka białych plamek
Witajcie!
Mniemam, że mniemanie zamniemuje mniemacza mniemającego.

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Magia rządzi, pamiętaj!

Obrazek
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Potworne! Ten komiks jest na pewno gorszy od tytułowego Demona! 2/10, grafika nędzna, okropna interpunkcja, przerażające błędy w komiksie!
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

Duchmenie, sory, ale twój komiks jest o wiele gorszy od Adama. Przede wszystkim gdzie ten kapitan? Nie mogę też zrozumieć wszystkiego co napisałeś. 1/10
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dadi »

Duchman radzę rub komisk od początku i się postaraj.

AdamMag - Źle rysjusze dymki. Ter co rysowałeś to sa dym ki myśliwe (to myślą bohateży). Popraw to.
Obrazek
Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
Awatar użytkownika
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman

Post autor: Maldurf von Krettof »

Mi to nie przeszkadza. Chyba wszyscy rozumieją, o co mu chodzi. AdamMag - Coraz lepiej wychodzą Ci komiksy. Tylko tak dalej :) - 7/10
Duchman - Blee. Nie chce mi się doczytywać tego, bo mnie oczy rozbolą. Tekst w paincie pisze się za pomocą przycisku z literką "A".
Obrazek
Proszę wchodzić i grać. ^_^
Awatar użytkownika
Liliana
Bywalec Nory

Post autor: Liliana »

Duchman nawet2 ci sie nie należy.AdamMag dobre komiksy tylko nie rub co bochaterzy myślą nawet jak mówią jak to zrobisz będzie 9/10
Byłam Liliana12
Criss
Norman

Post autor: Criss »

Duchman nawet nie rozczytam.
Adam mag wszystko świetne.
Ostatnio zmieniony pn, 1 lut 2010, 19:45 przez Criss, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
Awatar użytkownika
Doktor Jones
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Doktor Jones »

Dmucham: Koszmar, nic nie rozumiem, żadnego tekstu nie zrozumiałem 0/1000000000000000000000
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: spidi »

Doktor Jones pisze:Dmucham: Koszmar, nic nie rozumiem, żadnego tekstu nie zrozumiałem 0/1000000000000000000000
Powtórzyłeś błąd Crissa :evil: Zamiast sprawdzić jak sie nazywa ten user pewnie nawet nie zobaczyłeś tego komiksu :evil: Ten User nazywa się Duchman . Co do tematu trudno oceniać , no bo każdy jest w innym wieku i jest lepszy w rysowaniu bądź nie . AdamMag bardzo ładny komiks tylko te dymki troche denerwują 8/10 . Widze , że to twoje pierwsze komiksy więc radze ćwiczyć patrzeć jak robią to inni i fajnie by było gdyby postacie nie były rysowane przez ciebie tylko z gry . Ładniej to wygląda , a co do tekstu to lepiej gdybys pisał nie pędzlem tylko opcją służacą do pisania . Za chęci 3/10
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Criss
Norman

Post autor: Criss »

spidi pisze:
Doktor Jones pisze:Dmucham: Koszmar, nic nie rozumiem, żadnego tekstu nie zrozumiałem 0/1000000000000000000000
Powtórzyłeś błąd Crissa :evil: Zamiast sprawdzić jak sie nazywa ten user pewnie nawet nie zobaczyłeś tego komiksu :evil: Ten User nazywa się Duchman . Co do tematu trudno oceniać , no bo każdy jest w innym wieku i jest lepszy w rysowaniu bądź nie . AdamMag bardzo ładny komiks tylko te dymki troche denerwują 8/10 . Widze , że to twoje pierwsze komiksy więc radze ćwiczyć patrzeć jak robią to inni i fajnie by było gdyby postacie nie były rysowane przez ciebie tylko z gry . Ładniej to wygląda , a co do tekstu to lepiej gdybys pisał nie pędzlem tylko opcją służacą do pisania . Za chęci 3/10
Mi klawiatura zmieniała :x
Ten błąd już poprawiłem bo wiedziałem że źle napisałem ale to nie przeze mnie bo mi klawiatura zmieniała
Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: spidi »

Criss pisze:
spidi pisze:
Mi klawiatura zmieniała :x
Ten błąd już poprawiłem bo wiedziałem że źle napisałem ale to nie przeze mnie bo mi klawiatura zmieniała
Dobra nie ważne ... Zapomnijmy o tym . Jak wcześniej mówiłem oceny takie same :D
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman

Post autor: Maldurf von Krettof »

AdamMag - 3 i 4 cz. nie pokazuje mi się, czy mógłbyś dać to w img? Za całokształt komiksu 6/10.
Obrazek
Proszę wchodzić i grać. ^_^
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Konkursów”