No więc tutaj będę publikować moje małe dziełka. Będą to przede wszystkim rysunki, bo tę dziedzinę twórczości (nie licząc pisarstwa) lubię najbardziej.
Akurat przed chwilą miałam udostępniony skaner, więc poskanowałam kilka moich rysunków. Każdy postaram się jakoś opisać, aby nie zlewało się w jedną całość i abyście co nieco o nim wiedzieli...

Oto taka wyklejanka przedstawiająca ludzi. Pomysł na nią zaczerpnęłam z jakiejś książki z biblioteki. Powycinałam z gazet tkaniny i niektóre części ciała.
Praca z poprzedniego, albo 2007 roku.
Oto są owoce moich pracy na nudnych lekcjach.
Szkice!

Ta zniekształcona Kari-Mata to Varanasi. Jest córką Reksia i Kari. Wystąpi w RIZM (Dla niedoinformowanych: Reksio i Zatrute Miasto). Ten tekścik obok to słowa mojej ulubionej piosenki: Cloudbusting. Nie wiem, czy dobrze je napisałam, ale cóż...

Dziewczyna, oczywiście smutna (bo to zwykle najczęściej rysuję). Tekst to słowa mego niedawnego wiersza.

A to, to był stateczek papierowy

Kolejne szkice: poznajecie tego gościa z boku? To WALL-E

Tutaj taka jakby sieć. Nie miałam co rysować...

Kari-Mata-Hari.

EVE! Bohaterka Wall-E. Wykonana za pomocą piórnika mej koleżanki.

A tutaj też taki jakiś szkic. Jak nie mam co robić, rysuję jakieś niekształtne twarze, takie jak ta.

A to mini-wyklejanka przedstawiająca KMH.

Mój brat przy komputerze

A to to takie... Bazgroły. Rysowane chyba w piątek.

O to jest kanapka. W czasie prób Poloneza, które odbywały się do piątku przelewałam na kartki właśnie takie rzeczy.

Cornelia z WITCH i jej siostrzyczka Lilian. Obie jako czarodziejki.

I kolejne z cyklu rodzeństwo WITCH: Will i William.

Oraz druga część Varanasi. Szkoda, że nie wyszła, bo byłby to fajny rysunek...

Dwie dziewczyny. Rysowałam gdzieś tak w lecie.

Znacie książki "Wampiraci"? Oto rodzeństwo Tempest. Rysowane na wakacjach.

Dwa oblicza mego brata. Hehe

RIZM: pocałunek Reksia i KMH. Ale się krety zdziwiły. A Kretes wyszedł mi jak jakiś mięśniak, nie przeczę

Znowu Wampiraci. Tym razem wytworna Darcy. Nie wiem tylko czy miała jasne, czy ciemne włosy...

Cate Cord z Wampiratów. Niezbyt mi wyszła.

Wazonik z kwiatkami. Efekt wody też mi niezbyt wyszedł.

A tu grzybki, które rysowałam rok temu na religii.
Jakby co, to tu jest link do całej galerii:
http://img189.imageshack.us/gal.php?g=corny1.jpg
I jak wam się podobają? Czekam na komenatrze