Ogłoszenia nagród udzielonych użytkownikom

Obrazek
Tutaj dyskutujemy o tym, co można by zmienić na stronie, co dodać, co poprawić. Dobre pomysły mile widziane.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3

Ogłoszenia nagród udzielonych użytkownikom

Post autor: Grzes »

Hello 2 :)

Realizując punkt 16 regulaminu zakładam ten temat. :)
Ostatnio zmieniony wt, 30 gru 2008, 22:37 przez Grzes, łącznie zmieniany 1 raz.
Moderuję kolorem żółtym.
Awatar użytkownika
Grzes
Kierownik łopaty

1. Zgodnie z punktem 16 regulaminu, podpunktem "a"

xDominik

otrzymuje pochwałę za znajdywanie i zgłaszanie moderatorom multikont, które są niezgodne z regulaminem. Za co bardzo xDominikowi dziękuję w imieniu całego Moderatorium.
Moderuję kolorem żółtym.
Awatar użytkownika
Grzes
Kierownik łopaty

2. Zgodnie z regulaminem
Bot
zostaje nagrodzony oficjalnym wyróżnieniem Moderatorium jego komiksu pt. "Reksio i Weterynarz Coś". Temat z komiksem zostanie przyklejony.
Moderuję kolorem żółtym.
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

W ramach nagrody za komiks Reksio i weterynarz coś, użytkownik Bot otrzymuje rangę "Komiksowy Artysta".
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu

Re: Ogłoszenia nagród udzielonych użytkownikom

Post autor: spidi »

Luk oraz Kacper98 , otrzymują pochwałę za ogólną pomoc na forum oraz zgłaszanie spamu oraz mądre posty na forum.
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Re: Ogłoszenia nagród udzielonych użytkownikom

Post autor: Dizel »

Informuję iż Jaller98 za wykonanie obrazków do większości działu otrzymuje dożywotnią rangę " Forumowy Artysta " i specjalny jej kolor, który sobie wkrótce wybierze.
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Zablokowany

Wróć do „O stronie Reksia”