Mały bład

Obrazek
Czy ufo ma ładny kolor? Kiedy Kogut nauczył sie produkować statki kosmiczne? Jaki stosunek ma Żabba do książek? Oraz jak zbudować cuchnąco potężną broń Jajo Śmierdzi? Tu piszemy tylko o drugiej części przygód Reksia.
Awatar użytkownika
Burektor Michał
Roz-kreca się

Mały bład

Post autor: Burektor Michał »

Zauważyłem mały błąd w fabule gry. Chodzi o to że ojciec Romana gdyby pomyśleć logicznie nie mógł stracić pamięci. Już tłumacze: wyruszył on tam wtedy kiedy jeszcze nie było muru a więc te dwie wioski były złączone. Nie za długo była to droga od jego namiotu do namiotu Ciapciulepcich. I tu pojawiają się dwa pytania.Kiedy Wilkoni zrzucili mu na głową głaz? I nawet jesli rzucili to dlaczego nikt tego nie zauważył? Może Ciapciulepci wybudowali mur na zapas?
:)
Awatar użytkownika
Rafał
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Rafał »

Być może masz rację! W gruncie rzeczy to masz rację. Moja płyta od Ufo się rozwaliła, więc nie mogę tego sprawdzić.
www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!

http://www.qbafoty.webpark.pl

Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
Awatar użytkownika
Fanot
Roz-kreca się

Post autor: Fanot »

ja mam pytanie dlaczego na kurakisie reksio i kretes nie wylądowali odrazu w wiosce fermentów.
Awatar użytkownika
Kresio
Starszy Norman

Re: Mały bład

Post autor: Kresio »

Burektor Michał pisze:Zauważyłem mały błąd w fabule gry. Chodzi o to że ojciec Romana gdyby pomyśleć logicznie nie mógł stracić pamięci. Już tłumacze: wyruszył on tam wtedy kiedy jeszcze nie było muru a więc te dwie wioski były złączone. Nie za długo była to droga od jego namiotu do namiotu Ciapciulepcich. I tu pojawiają się dwa pytania.Kiedy Wilkoni zrzucili mu na głową głaz? I nawet jesli rzucili to dlaczego nikt tego nie zauważył? Może Ciapciulepci wybudowali mur na zapas?
:)
Bardzo logiczne. Mógł przejść od razu do ich wioski, muru nie było!
Fajnie, wciągnęło mi 200 postów.
Awatar użytkownika
Burektor Michał
Roz-kreca się

Fanot pisze:ja mam pytanie dlaczego na kurakisie reksio i kretes nie wylądowali odrazu w wiosce fermentów.
Być może nie było tam dogodnego miejsca do lądowania, albo nie chcieli zwracać uwagi Żabby. Albo po prostu nie wiedzieli gdzie jest wioska fermentów i wylądowali gdziekolwiek. W końcu z wysokośći mogli jej nie zauważyć.
Awatar użytkownika
Fanot
Roz-kreca się

Post autor: Fanot »

mogli lecieć nisko no i by ją zauważyli. :|
Awatar użytkownika
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2

Post autor: Marta »

Fanot, Twoje myślenie nie jest aż tak logiczne jak myślenie Burektora Michała. :wink:
Moderuję pomarańczowym.

Byłam M@rtusia 1995 ;)
Awatar użytkownika
Kresio
Starszy Norman

Burektor Michał pisze:
Fanot pisze:ja mam pytanie dlaczego na kurakisie reksio i kretes nie wylądowali odrazu w wiosce fermentów.
Być może nie było tam dogodnego miejsca do lądowania, albo nie chcieli zwracać uwagi Żabby. Albo po prostu nie wiedzieli gdzie jest wioska fermentów i wylądowali gdziekolwiek. W końcu z wysokośći mogli jej nie zauważyć.
Dobrze, ale skoro nie wiedzieli to mogliby wylądować... 100 km dalej
Awatar użytkownika
Kresio
Starszy Norman

Burektor Michał pisze:
Awatar użytkownika
Bender
Roz-krecony

Post autor: Bender »

Ale coś musi podtrzyma dynamikę gry!!!!!
Byłem Wielki Fan Reksia.
Obrazek
Awatar użytkownika
Burektor Michał
Roz-kreca się

Kresio pisze:
Burektor Michał pisze:
Rzeczywiście mogli wylądować daleko ale może mają szczęścię? A może po prostu twórcy gry nie myśleli o takich szczegółach i chcieli żeby był taki labirynt?
Awatar użytkownika
Rafał
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Rafał »

Nie róbcie piramidek.
Co do tematu to mówię Wam, fabuła RiU jest trochę faktycznie poplątana. Odp. do Fanota: Jeżeli chodzi o to lądowanie to myślę, że twórcy gry chcieli zrobić tą grę bardziej trudną.
www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!

http://www.qbafoty.webpark.pl

Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
Awatar użytkownika
lukin
Bywalec Nory

Post autor: lukin »

To prawda.Po co by miał iść przez te...hmm coś las czy coś.Mógł Przejść z namiotu do namiotu.A dlaczego stracił pamięć?

Stracił pamięć,to skąd pamiętał składniki?I dlaczego nie wyruszył nigdzie,np:by wyszedł i był by w w wiosce.
Smutno na forum...
Awatar użytkownika
Kresio
Starszy Norman

Ja znalazłem inny.
Kogut Wynalazca mówi:
"Najpierw, najpierw zabrali mi brata, bliźniaka jedno jajo-jowego mojego małego Kornelka"
Czy zabrali go w tym porwaniu co było jako pierwszy epizod w RiU.
Bo jeśli tak, to wątpię, żeby zdążył się tak rozbudować i zdobyć sobie taką hm... popularność.
Awatar użytkownika
Burektor Michał
Roz-kreca się

To nie jest błąd bo twórcą pewnie chodziło o to że zabrali go dawno temu. To by wskazywało że Kogut Wynalazca dwa razy w życiu spotkał się z kosmitami.
ODPOWIEDZ