forum spada

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Filip
Roz-krecony
Kontakt:

forum spada

Post autor: Filip »

ludzie ruszcie sie!!! te forum spada w dół jak 120 kilowa cegła ! więcej entuzjazmu! :evil:
Obrazek
Awatar użytkownika
mikol
Roz-krecony

Post autor: mikol »

Tak :!: Też tak uważam :cry:
Awatar użytkownika
ayumixD
Roz-krecony

Post autor: ayumixD »

Ja mogę powiedziec o tym forum znajomym;-)
Będzie więcej osób :D
Agataa
Norman

Post autor: Agataa »

namówie mojego koege Mateusza on jeszcze chyba nie jest na forum ale bardzo kocha gry z reksiem choć nie ma jesz RIKN i czyta jak pomagacie innym co piszecie i tak dalej, więc namówie go na zalogowanie się na forum
Awatar użytkownika
Pat36
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Pat36 »

kolega miał się wpisać chociaż nie lubi gier z reksiem ale się nie zapisał.
...
Awatar użytkownika
Kresio
Starszy Norman

Post autor: Kresio »

Ratujmy forum! Namawiajmy innych! Za Reksia!
Fajnie, wciągnęło mi 200 postów.
Awatar użytkownika
pakit
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: pakit »

aaale obraza...

TO WY SPADACIE I TO DO BAGNA!!!11 :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3

Post autor: Bambosz »

pakit pisze:aaale obraza...

TO WY SPADACIE I TO DO BAGNA!!!11 :evil: :evil:
Mo a co tu obraźliwego?
Forum upada i tyle :(
Cort X-6 :D
Obrazek
Awatar użytkownika
pakit
Starszy Norman
Kontakt:

Re: forum spada

Post autor: pakit »

Filip34547 pisze:ludzie ruszcie sie!!! te forum spada w dół jak 120 kilowa cegła ! więcej entuzjazmu! :evil:
TO jest obraza...
Gość

Post autor: Gość »

Odczułem potrzebę podzielenia się z innymi, tym co pewnie wszyscy wiedzą, uważam też to za bardzo smutne, że wszyscy starzy użytkownicy tak rzadko wchodzą i mało piszą, napawa to melancholią za np minionymi wakacjami w które tak wiele osób wchodziło i pisało na forum.... może dramatyzuję ale bardzo chcę zaapelować, jeżeli jakiś stary użytkownik to czyta a np. wchodzi tylko jako gość lub odszedł to żeby wrócił, to takie przykre patrzeć jak nasze forum umiera, bardzo bym chciał i pewnie każdy by chciał aby coś się zmieniło na lepsze....

mam nadzieję, że nikt się nie obrazi ani nie uzna, że piszę niepotrzebnie ale musiałem się tym podzielić
Gość

Bdb - apel the best

Post autor: Gość »

Serapis pisze:Odczułem potrzebę podzielenia się z innymi, tym co pewnie wszyscy wiedzą, uważam też to za bardzo smutne, że wszyscy starzy użytkownicy tak rzadko wchodzą i mało piszą, napawa to melancholią za np minionymi wakacjami w które tak wiele osób wchodziło i pisało na forum.... może dramatyzuję ale bardzo chcę zaapelować, jeżeli jakiś stary użytkownik to czyta a np. wchodzi tylko jako gość lub odszedł to żeby wrócił, to takie przykre patrzeć jak nasze forum umiera, bardzo bym chciał i pewnie każdy by chciał aby coś się zmieniło na lepsze....

mam nadzieję, że nikt się nie obrazi ani nie uzna, że piszę niepotrzebnie ale musiałem się tym podzielić
Właśnie! Minione wakacje to było coś! Wszyscy starzy userzy nie wchodzą, bo poprostu wiedzą, że forum upada i tyle. AM się rozpadło (O, matkuuuuu!!!) i co tu wiele gadać.
I tak oto gdy forum spada w czarną otchłań zagłady, ja od dziś będe nazywała minione wakacje miesiącami Reksia, bo wtedy forum było rozkręcone, wtedy się zarejestrowałam, wtedy paliłam się entuzjazmem, wtedy zaczęłam pisać ,,Reksio i Atlantyda" i wtedy był konkurs literacki, wtedy była jeszcze sandi565 i wtedy było jeszcze dużo innych superowych rzeczy, wtedy były... Poprostu czasy Reksia. Wtedy było super. Działała firma produkująca obrazki (na czele Kondi) i wiele innych rzeczy, o których nie będe pisać, bo ten post, chyba forum rozsadzi. Dla mnie data
17 Maj 2007
jest szczególna. Wtedy się zarejestrowałam i wtedy forum tętniło życiem.
Teraz to należy tylko wstawić odpowiednią emotkę

Kod: Zaznacz cały

:cry: 
Więc piszę: :cry: .
Awatar użytkownika
Pat36
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Pat36 »

Prawda to jest straszne i wogule.
...
Zablokowany