No więc powiedzcie mi: Czy choć jeden z was widział kiedyś cokolwiek firmy apple (naprzykład IPODY
Mam też Ipoda firmy apple i Tiger'a.
Wypowiedzcie się koniecznie!
Dzisiaj jest pt, 10 lip 2026, 16:26

Post autor: Gość »
>> "Pierdoły" to tu masz w nosie .lesiolesio pisze:Co ty za pierdoły gadasz.
>> Jest wiele gier na linuxa ??? Założę się , że na Windows'a jest o wiele więcejlesiolesio pisze:Jest i to dużo.
>> ŁaŁ czego ty mi nie powiesz.lesiolesio pisze:My Mac'ki mamy w szkole po prostu kompy. Te komputery stosuje się w drukarniach i firmach prasowych.
>> I kto to mówi. Jak zwykle uważasz się za lepszego od wszystkich.lesiolesio pisze:Jak się domin nie znasz to lepiej nie pisz.
>> Ty też "pierdoły" gadasz bo jak ja to napisałem to mówisz , że się nie znam.lesiolesio pisze:Fakt jest taki że Linux jest wydajniejszy od Windowsa i tyle a
>> Brawo za odkrycie Ameryki !!!lesiolesio pisze:Vista to przykład niewydajności. Za dużo niepotrzebnego kodu.
Post autor: Gość »
Tak. Właśnie. W którymśtam windowsie są takie same teczki jak w applu X!Lone Star pisze:Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że pierwszy był system Apple, a Microsoft ściągnął to od Apple
Założył bym się z tobą o racje że ja jestem lepszy od ciebie.lesiolesio pisze:Co ty za pierdoły gadasz. Jest i to dużo. My Mac'ki mamy w szkole po prostu kompy. Te komputery stosuje się w drukarniach i firmach prasowych. Jak się domin nie znasz to lepiej nie pisz. Fakt jest taki że Linux jest wydajniejszy od Windowsa i tyle a Vista to przykład niewydajności. Za dużo niepotrzebnego kodu.
>> Nie masz racji linux jest lepszy od windows'a w pracy . Bo gier na niego nie ma .
Post autor: Tomek 31195 »
Wróć do „O różnych innych rzeczach”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl