Mumionki....

Obrazek
Czy strażnik z Egiptu miał sklerozę? Czy doktor Jones przybył do Egiptu w poszukiwaniu magicznego kielicha? Jak przebrnąć przez egipskie ciemności?
Czemu zaawansowani technologicznie Starożytni Kretoni bali się starcia z prymitywnymi Jaskiniowcami? Tu rozmawiamy o piątej części przygód Reksia.
Awatar użytkownika
QBIE
Stawia Opór

Mumionki....

Post autor: QBIE »

Ech... bałem się, że sobie z tym nie poradzę i miałem rację :(. Słyszałem, że ktoś z tego forum ma filmik jak je przejść. Znalazłem do niego linka, ale nie działa bo plik wygasł ;-(. Może mi ktoś pomóc ? Są do tego kody ?
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Fimlik mam na dysku laptopa, z którym mam problemy - nie widać obrazu. Filmik ma jeszcze Kondi, lecz od długiego czasu nie widać go na forum. Być może dzisiaj znowu będę grać w Reksia i spróbuję nagrać nowy, ale nic nie jest pewne.
Nie ma do tego kodów.
Rada: zabijaj mumionki zrucając na nie kamienie. Lewą tablicę poprowadź lewą stroną, aż na sam dół.
Grasz na łatwiejszym czy trudniejszym poziomie gry?
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
FORUM
Działacz Podziemia

Re: Mumionki....

Post autor: FORUM »

QBIE pisze:Ech... bałem się, że sobie z tym nie poradzę i miałem rację :(. Słyszałem, że ktoś z tego forum ma filmik jak je przejść. Znalazłem do niego linka, ale nie działa bo plik wygasł ;-(. Może mi ktoś pomóc ? Są do tego kody ?
Kodów nie ma.A na jakim poziomie gry grasz i z którym etapem masz problem?BTW takie rzeczy pisze się w temacie"Centrum pomocy".
Ech...
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

To od gracza zależy, od którego etapu zacznie, bo można najpierw wejść do komnaty i zabrać tablice, a potem się przekopać tam poza komnatą.
Masz na myśli QBIE te kopanie tablic w komnacie, czy tuż przy Dr Jones'ie?
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: Michcio »

I ważniejsze. Poziom łatwy czy trudny?
Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Awatar użytkownika
QBIE
Stawia Opór

Poziom łatwy. Nie mogę przejść momentu w tej jakby 2 komnacie.
Awatar użytkownika
piotrek
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: piotrek »

Też mi to sprawialo problem. Trzeba w koleności:
1 uwagga na tablice
2 zabić mumionki
3 inne
4 ułorzyć tablice
Awatar użytkownika
QBIE
Stawia Opór

Heh Piotrek - za bardzo to mi nie pomogłeś... :/. Cały czas próbuję i nic :(. Przydałby się filmik...
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Masz problem z atakiem mumionków czy nie potrafisz zrzucić tablic? Bo jeżeli z mumionkami, to tych pierwszych strąć kamieniami. Trochę niżej jest korytarzyk, pod którym mamy całą masę tych zbiorników z paliwem. Jeden z kamieni musi ci na początku zostać po rozwaleniu pierwszych dwóch mumionków, kładziemy go obok dziury do korytarza, do którego wchodzimy i uwalniamy mumionka, kiedy pójdzie w lewą stronę, a gdy się wróci to my mamy już zrucić na niego kamień. Możliwe, że kamień go nie rozwali, ale uwięzi go i unieruchomi. Może nie unieruchomi, ale nie będzie mógł się stamtąd wydostać i nie będzie nam przeszkadzał. :wink:
Awatar użytkownika
QBIE
Stawia Opór

Nooo, po kilku dniach w końcu to przeszedłem, ale ''klops'' :( jeszcze drugi labirynt :(. Tego to ja już nie przejdę :(. Macie jakieś instrukcje do tego ? co robić ?
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

W powyższym poście napisałem co i jak zrobić, może się trochę przyda moja rada. :)
Awatar użytkownika
QBIE
Stawia Opór

OK, thx już się uporałem z problemem :) mam taką taktykę na to, żeeee....
Gość

Post autor: Gość »

QBIE pisze:OK, thx już się uporałem z problemem :) mam taką taktykę na to, żeeee....

A jaką dokładnie taktykę?
Awatar użytkownika
mi alicja
Stawia Opór

Post autor: mi alicja »

nie moge przejść drugiego labiryntu z mumionkami. Czy ktoś mi pomuc :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Kacper
Norman

Post autor: Kacper »

Nie da się po muc w mu mion kach :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ODPOWIEDZ