Projekt "PrzygodyReksiaOST"

Obrazek
Tu wstawiamy prace wykonane przez nas, związane z kreatywnością. Częsta aktywność mile widziana.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mvciekr
Się Odezwał

Projekt "PrzygodyReksiaOST"

Post autor: mvciekr »

Witam. Swego czasu robiłem żartobliwy projekcik o nazwie "PrzygodyReksiaOST" nawiązując tym samym do znanej formy filmów z kanału na YouTube: SilvaGunner, który ma na celu modyfikowanie utworów z gier komputerowych jako przeróbka. Wejdźcie tam sami i zobaczcie, koncept jest całkiem ciekawy. Dwa lata temu podszedłem do tego samego, tylko że z soundtrackiem gry RiSP (reszty gier raczej nie skończę). Są to wszelakie mashupy i przeróbki tracków, a to że nie jest to jasno powiedziane to ma to mieć swego rodzaju formę trollingu, odbiorca ma się tego nie spodziewać.

Kanał możecie znaleźć pod adresem https://www.youtube.com/@przygodyreksiaost. Miłego odsłuchu, czy coś. :kuratoren:
Ostatnio zmieniony ndz, 7 sty 2024, 19:10 przez mvciekr, łącznie zmieniany 1 raz.
Nudziarz z Reksiowego fandomu.
Awatar użytkownika
Gienio
Stawia Opór

Re: Projekt "PrzygodyReksiaOST"

Post autor: Gienio »

Świetne :kuratoren:
Pozdrawiam wszystkich użytkowników którzy wierzą w Boga Twaroga.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Re: Projekt "PrzygodyReksiaOST"

Post autor: Dawid6 »

Miałem już kiedyś przyjemność odsłuchać całość. Przy okazji tego posta (i premiery budowy xD) zrobiłem to ponownie. Zabawne, dobrze dobrane, idę trollować znajomych xD
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasza Twórczość”