Fani BFDI tutaj.

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
dudus30
Się Odezwał

Fani BFDI tutaj.

Post autor: dudus30 »

:?: Chciałbym tylko wiedzieć, czy są tutaj fani BFDI lub innych Object Show lub osoby należące do tego community. Jestem po prostu ciekawy, ile fanów Reksia zna to. :?:
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Re: Fani BFDI tutaj.

Post autor: Dawid6 »

Nie kojarzę motywu. No, chyba że "The Annoying Orange" można pod to podciągnąć xD Ale tu też fanem nie jestem.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
dudus30
Się Odezwał

Re: Fani BFDI tutaj.

Post autor: dudus30 »

Battle for Dream Island (w skrócie BFDI) to jest serial na Youtube, gdzie antropomorficzne przedmioty walczą o wielką nagrodę. Jest na razie 65 odcinków, z czego seria jest podzielona na pięć sezonów:
BFDI 2010-2012
BFDIA 2012-2013(anulowane)
IDFB 2016(anulowane?)
BFB 2017-2021(dzielone na pre-split i post-split)
TPOT 2021-
BFDI zostało wymyślone przez Cary'ego i Michaela Huanga, znani też z Scale of The Universe.
Link tutaj:
[Youtube]https://www.youtube.com/@BFDI[/Youtube]
ODPOWIEDZ