Lagi Drób Chaosu

Obrazek
Czy czaru Sen można użyć przed operacją zamiast narkozy? Czy Drób Chaosu odlatuje na zimę? I czy Bobromir zostanie zabity przez orki? Tu rozmawiamy o trzeciej części przygód Reksia."
ODPOWIEDZ
reksioplejer
Się Odezwał

Lagi Drób Chaosu

Post autor: reksioplejer »

POMOCY!!
Nie mogę przejść gry Reksio i Czarodzieje, ponieważ podczas obrony murów gdy drób chaosu atakuje uniwersytet gra strasznie laguje, aż nie nadążam z rysowaniem carów. Nie jest to wina mojego komputera napewno. Jeżeli ktoś tak miał, proszę o pomoc. :cry:
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Re: Lagi Drób Chaosu

Post autor: Dawid6 »

Na nowszych komputerach tak to niestety działa ;/

Zawsze możesz spróbować pokombinować coś z trybem zgodności: ustawić na Windows XP SP2 albo Windows XP SP3,
a poza tym jedyne, co mogę doradzić, to szybkie pozbywanie się drobiu: im go mniej na planszy, tym mniej powinno lagować.

Jeśli Twoim celem jest po prostu przejście gry, a nie uczciwe zaliczenie obrony murów, to polecam łatki ułatwiające z tej strony:
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... kogut.html
Z zakładki Czarodzieje wybierasz ułatwienie pierwsze lub drugie, pobierasz, rozpakowujesz i działa.
(Ale tylko przy pełnej instalacji gry.)
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Reksio i Czarodzieje”