Pomoc z grą

Obrazek
Czy czaru Sen można użyć przed operacją zamiast narkozy? Czy Drób Chaosu odlatuje na zimę? I czy Bobromir zostanie zabity przez orki? Tu rozmawiamy o trzeciej części przygód Reksia."
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kubix104
Stawia Opór

Pomoc z grą

Post autor: kubix104 »

Witam wszystkich, mam problem z grą RIC, chodzi o to że podczas kreślenia i rzucania czaru czy to w pojedynku czy w obronie murów, w grze strasznie spadają klatki i się zaczyna mulić. Nie wiem może trzeba coś w ustawieniach karty graficznej ustawić. Z góry dziękuje za pomoc.

Moje podzespoły:
-Procesor: Intel Core i5-5200U
-Karta graficzna: NVIDIA GeForce 920M + Intel HD Graphics 5500
-Ram: 8 GB
-System: Windows 10 home 64bit
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Re: Pomoc z grą

Post autor: nieznany »

Hmm, dziwne. Przy takim sprzęcie gra nie powinna sprawiać problemów... no chyba że sprzęt jest aż za dobry - RiC to dość stara gra, może mieć problemy z nowszymi systemami. W takich przypadkach ja sam po prostu uruchamiam program w trybie zgodności ze starszym Windowsem. Może u ciebie też zadziała.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
kubix104
Stawia Opór

Niestety to nie działa :( :( :(
Awatar użytkownika
kubix104
Stawia Opór

Ale zauważyłem że gdy poszedłem na obronę murów to gra się zbugowała czyli obraz się pomieszał i wszystko ostawiało za sobą ślad ( chyba wiesz o c o chodzi ) i wtedy gra działała normalnie płynnie ale gdy uruchomiłem ją ponowie to bugu nie było ale znowu podczas kreślenia czaru się muliło.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Reksio i Czarodzieje”