Kto Był Na Nowym Blade Runnerze

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Kto Był Na Nowym Blade Runnerze

Post autor: Traktor »

Wpisujcie się bo to bardzo ważne
1. Ja
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
Z. Art
Żaba
Naklejki: 5
Kontakt:

Re: Kto Był Na Nowym Blade Runnerze

Post autor: Z. Art »

2. Ja byłem.
W suuumie wszystko co ważne już o tym mówiono. Naprawdę godna kontynuacja, świetne zdjęcia i efekty specjalne. Bardzo dobra gra aktorska (nawet Ryan Gosling krzyczał przekonująco).
Przekaz... trochę na inny temat chyba, mimo wszystko, niż pierwszy "Blade Runner". Bardziej niż człowieczeństwo, poruszał temat samotności (losy głównego bohatera) i tego co w dzisiejszym świecie jest prawdziwe, a co nie.
No i szanuję za większe nawiązania do prozy Dicka niż w oryginale :=D
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
<3

Moderuję na pąsowo bo mogę.
Awatar użytkownika
Playboii
Kośćposting

Re: Kto Był Na Nowym Blade Runnerze

Post autor: Playboii »

2049 był bardzo przyjemny. Nie jest to ten sam poziom "epickości" i rozterek filozoficznych co w oryginale (tutaj wszystko było bardziej podsne na tacy). Nadal jednak bardzo dobre kino, godne obejrzenia.
Byłem DAVIX :kuratoren:
ODPOWIEDZ