Zadanie 1

Obrazek
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Zadanie 1

Post autor: Kretes102 »

Nikt o tym nie wie, ale kiedyś Srbenija miała sojusz z Nordią. Oba kraje były sobie przyjazne i razem pokonały najazd islamu. Teraz stosunki się nieco pogorszyły przez to, że Nordia z Lexii zrobiła państwo satelickie i stosunki nie są tak dobre jak kiedyś.
Obecnie stosunki wynoszą: +7.
Uruchamiasz wydarzenie: Polepsz stosunki z Nordią do przynajmniej +90 i uznaj Lexię jako państwo marionetkowe.
Stopień Trudności: Łatwy
Rodzaj zadania: polityczne
Nagroda za wykonanie zadania wynosi: 1000$, +1000 ryb i zboża, +5 Punktów Prestiżu
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Z. Art
Żaba
Naklejki: 5
Kontakt:

Re: Zadanie 1

Post autor: Z. Art »

wydaję 9.000 piniędzy żeby polepszyć stosunki do poziomu +97.
MAM NADZIEJĘ ŻE MI SIĘ KIEDYŚ ZWRÓCI
a, no i stwierdzam że Lexia to marionetka całkiem jest
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
<3

Moderuję na pąsowo bo mogę.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Re: Zadanie 1

Post autor: Kretes102 »

Gratulacje. Stosunki z Nordią wynoszą teraz +97 i widać, że sprawy idą w dobrym kierunku. Ponadto uznanie Lexii za państwo marionetkowe wywołało entuzjazm w Nordii, którzy czują, że mogą w Twoim państwie znaleźć sojusznika! :D

Nagroda: 1000$, +1000 ryb i zboża, +5 Punktów Prestiżu
Napisz o tym w temacie głównym.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Republika Srbenijska”