Projekt: Minecraft Czasodziej

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Re: Projekt: Minecraft Czasodziej

Post autor: Rdusiu25 »

Jeszcze jedno pytanie mam: Nagrywanie zostało wstrzymane na zawsze czy na jakiś czas ?
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Rdusiu25 pisze:Jeszcze jedno pytanie mam: Nagrywanie zostało wstrzymane na zawsze czy na jakiś czas ?
Szczerze powiedziawszy pojęcia nie mam. Nie zapowiada się, bym mógł go wznowić, ale dotychczasowych efektów długiej pracy nie wyrzucam. Projekt został przerwany praktycznie w fazie rozruchu, więc wolę nie wywalać stosu plików. A nóż widelec pewnego dnia jednak uznam, że nie ma co się *********, rozłożę laptop, naprawię usterkę, a tydzień później będziemy się cieszyć z MC: Czasodziej na yt. Ale jestem daleki od gwarantowania tego, projekt od miesięcy jest przez to w martwym punkcie i raczej prędko się nie ruszy. A szkoda, fabuła miała być niczego sobie.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Post autor: Rdusiu25 »

Mam nadzieję, że będzie wznowiony, bo bardzo jest ciekawy ; )
Awatar użytkownika
mikol23
Roz-kreca się

Post autor: mikol23 »

Jeżeli chodzi o serię to zapowiada się ona obiecująco. Jeżeli nie masz głosu do kamienia Filozoficznego to ja się nadam :P
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

Niestety nagrywanie, zawieszone już dość dawno, nie ruszy, a choć jego efektów nie wyrzuciłem z klasycznego powodu ,,a gdyby jednak", to nie mam już sił na projekt, który od samego początku sprawiał mi trudności. Awaria nie została naprawiona i raczej wątpię, czy opłaca się to reperować.
Obrazek
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

A co to byłaby za seria bez słów?
Dość niedawno chyba udało mi się przypadkiem usunąć usterkę, ale po pierwsze nie sprawdzałem, a o drugie i tak nie mógłbym robić serii o Czasodzieju, lets play ani niczego takiego. Nie dysponuję już takimi ilościami wolnego czasu, co kiedyś, gdyż teraz poza większą ilością nauki mam jeszcze na głowie dwa duże fanfici własne, jeden grupowy i prawdopodobnie dojdzie mi jeszcze kolejny grupowy w najbliższym czasie. Przy tym wszystkim zwyczajnie nie mam już czasu na nic innego, choć istotnie trochę mi szkoda. Teoretycznie jednak nic nie jest stracone, gdyż zachowałem wszystkie efekty swojej pracy nad serią i mógłbym ją kiedyś znów nagrywać, ale to już inna bajka.
Obrazek
ODPOWIEDZ