Powiem tak. Jeżeli jakaś kategoria ma się pojawić na forum, to pod żadnym pozorem nie taka, w której będzie się pisało raz na 3 miesiące.przybysz z Kurakis pisze:Nie wiem, może dział konkursy też by się przydał.
![]()
Zresztą chcesz rozkręcenia forum czyli KAŻDEJ KATEGORII (a większość jest O GRZE) czy tylko tych nowych albo dodatkowych?
Zaraz przejrzę stare posty i zobaczę, które tematy były tak aktywne, że cały czas na forum miałem przyjemność zobaczyć 10 oznaczeń nowych postów w dziale ORIR i po kilka w każdym dotyczącym gry.
Hobby chyba odpada, a reszta to w istniejącej już kategorii. Może Humor?przybysz z Kurakis pisze:Mogą być różne działy...
Może Kino i TV, gry, albo nauka...może hobby...czy tam szkoła...
Uwierz mi, nie ma nic ciekawszego od ciekawych dyskusji na forum.przybysz z Kurakis pisze:Ważne żeby forum było ciekawe...
Cały czas się doszukujemy rzeczy niemożliwych, które mają rozkręcić forum.
Zauważył ktoś, że to dzięki radiu ostatnio forum było trochę aktywne?
Ty twierdzisz, że lepiej o różnych rzeczach porozmawiać, bo o jednym to nudno itp. A ja sobie tak myślę, że tematy z innych dziedzin są po prostu byle jakie, pierwsze z brzegu i ciekawiej się dyskutuje o czymś co dotyczy czegoś np. gry. Oprócz tego forum piszę też na innym i pamiętam, że forum się rozkręcało tylko dzięki dyskusjom na temat gry.
Każde forum ma tematykę i nie byle jaką, wcale nie dla ozdoby. Odpowiedz sobie też na pytanie - czemu fora O WSZYSTKIM upadają?
Albo ok, ciekawe rzeczy..
Radio powołało na krótki czas forumowiczów.
Gwardia Reksia przyczyniła się do żywego forum.
Może coś rzeczywiście zrobimy? Na przykład jakąś akcję? Konkursy zostały zrobione, ale sugeruję, że innym się nie chciało robić prac czy też ich nie zaciekawiły.