O CD-Action

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.

Czy lubisz CDA ???

Jestem Fanem !!! (kupuje co miesiąc)
5
33%
Tak od czasu do czasu czytam .
6
40%
NIe lubie !
1
7%
CO TO JEST ?!
1
7%
Jestem ANTYfan !!!
2
13%

Liczba głosów: 15

Awatar użytkownika
Smuggler
Roz-kreca się

Post autor: Smuggler »

lesiolesio pisze:I co domin teraz widzisz jakie są poglądy a nie bzdury gadasz i się podniecasz tym czasopismem.
Widzimy, ze wszyscy wyrażają się o tym piśmie dość pochlebnie, a to , że jeden się trafił antyfan typowy na forum reksia z typowym poparciem swoich argumentów ("bo tak") i ze swoim życiowym mottem ("nie bo nie") to nie oznacza, że to jest oficjalne stanowisko forum przygód reksia.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
CormaC
Się Odezwał
Kontakt:

Post autor: CormaC »

lesiolesio pisze:I co domin teraz widzisz jakie są poglądy a nie bzdury gadasz i się podniecasz tym czasopismem.
I co matołku chłopaka szukasz . Uspokój się lepiej i nawet twoje gatki nie zmienią tego , że CDA jest najlepszym czasopismem dla graczy w Polsce
Obrazek
Awatar użytkownika
Shrek
Bardzo Stary Norman

Post autor: Shrek »

Kiedyś kupiłem z Comandosem 2 i był z trojanem, ale wsłałem im płyte i przysłałi nową + najnowszy numer
Dragon
Norman

Post autor: Dragon »

Ja to lubie czasami sobie poczytać,szczególnie jak są zapowiedziane jakieś fajne strategie,a te gry dołączane,to jak jest jakaś dobra to może być,a jak nie to trudno,nie chodzi mi o gre,tylko o coś do poczytania :wink:
Się macie ludzie
Awatar użytkownika
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
Kontakt:

Post autor: xDominik »

Dragon pisze:Ja to lubie czasami sobie poczytać,szczególnie jak są zapowiedziane jakieś fajne strategie,a te gry dołączane,to jak jest jakaś dobra to może być,a jak nie to trudno,nie chodzi mi o gre,tylko o coś do poczytania :wink:
>> ja zawsze kupuje CDA dla zawartości a nie dla Coverka
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
Awatar użytkownika
Lone Star
Lider Podziemia

Post autor: Lone Star »

Czasem kupuje ;) Fajne, bardzo mi się podoba tyle że nie zawsze mam do niego dostęp bo w moim rejonie (Lublin>Czuby) Nie bardzo jest gdzie go kupić ^^
Pozdrawiam, Lone Star
Obrazek
Awatar użytkownika
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
Kontakt:

Post autor: xDominik »

Lone Star pisze:Czasem kupuje ;) Fajne, bardzo mi się podoba tyle że nie zawsze mam do niego dostęp bo w moim rejonie (Lublin>Czuby) Nie bardzo jest gdzie go kupić ^^
>> To zamówi sobie prenumeratę ;)
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
Awatar użytkownika
Lone Star
Lider Podziemia

Post autor: Lone Star »

Nie chce wydawać kasy na prenumeratę, bo kupuje tylko te numery ( o ile jakieś znajdę) Które mnie zaciekawią.
Pozdrawiam, Lone Star
Obrazek
ODPOWIEDZ